Extern 

Un bărbat a murit după ce ar fi fost atacat de un cocoș agresiv. Pasărea ar fi rănit și alte persoane în trecut

Un bărbat a murit după ce ar fi fost atacat de un cocoș agresiv. Pasărea ar fi rănit și alte persoane în trecut

Un bărbat din Irlanda care avea o afecțiune cardiacă a murit după ce a fost atacat de un cocoș “agresiv” din rasa Brahma care locuia pe proprietatea sa. The Independent notează, citând surse din presa locală, că incidentul a avut loc pe 28 aprilie anul trecut. Aparent, bărbatul a fost găsit de unul dintre chiriașii săi cu sânge pe picior și cu o rană mare pe gambă. După ce l-a găsit în această stare, acesta a sunat la ambulanță și a oferit primul ajutor timp de 25 de minute până la venirea ambulanței.

Autoritățile au transmis că bărbatul a fost găsit în bucătăria casei sale într-o baltă de sânge și cu răni pe picioare. Unul dintre medicii care a ajuns la fața locului a relatat faptul că deși fața acestuia era acoperită cu sânge nu existau răni pe fața bărbatului. Apoi, trupul bărbatului a fost dus la spital și, ulterior, mutat pentru a doua oară în morga unei alte unități medicale.

Fiica bărbatului le-a povestit anchetatorilor că și-a vizitat tatăl în ziua tragediei și că era conștientă de faptul că era conștientă de faptul că sănătatea acestuia era fragilă și că avea probleme cu inima. În plus, ea le-a mai spus autorităților că tatăl avea un cancer în remisie și că suferea, de asemenea, și de insuficiență renală.

Chiriașul tatălui a fost cel care i-a spus de tragedie, iar atunci când a ajuns la locul incidentului și a văzut sângele a concluzionat că cocoșul din rasa Brahma a fost vinovat, explicând că acesta a mai fost agresiv înainte, atacând-o chiar și pe fiica ei.

Sursa: observator

Articole care te-ar putea interesa...

LASA UN COMENTARIU!

Parerea ta conteaza!

×

Dă-ne un like pe Facebook