Eveniment 

O fată de 17 ani care a chemat ambulanța ar fi fost agresată sexual de asistentul medical. Poliția a deschis dosar penal

O fată de 17 ani care a chemat ambulanța ar fi fost agresată sexual de asistentul medical. Poliția a deschis dosar penal

Anchetă în județul Teleorman. O fată de 17 ani care a chemat salvarea ar fi fost agresată sexual de un asistent medical, care ar fi dezbrăcat-o. Poliţia cercetează acest caz după ce mama adolescentei a depus plângere.

În noaptea din 25 spre 26 ianuarie, fata de 17 ani, dintr-o localitate de lângă Zimnicea, a sunat la 112 după o ambulanță. Acuză dureri în tot corpul și avea simptome de răceală. .

Însă asistentul medical care ar fi trebuit să o consulte ar fi agresat-o sexual, susţine familia fetei. Mama adolescentei a depus deja plângere la poliţia din Zimnicea.

Iuliana Ianculesc, purtătorul de cuvânt al IPJ Teleorman: „Mama minorei a sesizat că asistentul medical sosit la fața locului nu ar fi procedat corespunzător la acordarea de îngrijiri medicale conform simptomelor și ar fi dezbrăcat minoră”, a transmis Poliția.

Emil Picu, primarul comunei: „Despre incidentul acesta eu am aflat de dimineață.”

Atât reprezentanţii stației de ambulanţă din Zimnicea, cât şi şefii lor de la serviciul de ambulanță Teleorman nu au putut fi contactaţi pentru a-şi exprima un punct de vedere.

Potrivit unor surse, asistentul respectiv îşi continuă activitatea.

Polițiștii au deschis un dosar penal in rem și continuă cercetările.
sursa: ProTv

Articole care te-ar putea interesa...

LASA UN COMENTARIU!

Parerea ta conteaza!

×

Dă-ne un like pe Facebook