Eveniment 

A plecat furios după o ceartă cu fosta iubită şi a murit lovit de tren.

A plecat furios după o ceartă cu fosta iubită şi a murit lovit de tren.

Sfârşit tragic pentru un tânăr de 29 de ani din judeţul Argeş. După o ceartă cu fosta iubită, a plecat cu maşina femeii, a abandonat-o în apropierea unei căi ferate din Piteşti şi şi-a găsit sfârşitul lovit de tren. Poliţiştii au deschis o anchetă.

“În noaptea de 27 spre 28 ianuarie a.c., poliţiştii piteşteni au fost sesizaţi prin Serviciul Naţional Unic Apeluri de Urgenţă 112, cu privire la o stare conflictuală între un bărbat şi o femeie, urmată de faptul că bărbatul ar fi plecat de la locul incidentului cu autoturismul femeii în cauză”, a transmis, sâmbătă, IPJ Argeş, potrivit news.ro.

Sursa citată a precizat că, urmare a sesizării, pe baza descrierii, autovehiculul a fost dat în atenţia poliţiştilor din structurile rutiere şi de ordine publică aflaţi în teren.

Tânărul şi-a abandonat maşina, cu motorul pornit, în apropierea căii ferate

“Autoturismul a fost identificat la scurt timp, abandonat, cu motorul în funcţiune, pe DN 67B, în zona unui pod peste calea ferată. Cu ocazia verificărilor, bărbatul în cauză, de 29 de ani, din Rociu, a fost găsit decedat, pe calea ferată, acesta fiind lovit de tren”, a mai precizat sursa citată.

În cauză se desfăşoară verificări pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentele au avut loc. Surse judiciare au precizat că femeia cu care s-a certat tânărul este fosta sa iubită.

sursa: observator

Articole care te-ar putea interesa...

LASA UN COMENTARIU!

Parerea ta conteaza!

×

Dă-ne un like pe Facebook