Eveniment 

TREI BĂRBAȚI AU FOST PRINȘI ÎN FLAGRANT DUPĂ CE AU SĂVÂRȘIT MAI MULTE FURTURI. MAȘINA SUSPECȚILOR, BLOCATĂ ÎN TRAFIC DE ANCHETATORI

TREI BĂRBAȚI AU FOST PRINȘI ÎN FLAGRANT DUPĂ CE AU SĂVÂRȘIT MAI MULTE FURTURI. MAȘINA SUSPECȚILOR, BLOCATĂ ÎN TRAFIC DE ANCHETATORI

În noaptea de 18 spre 19 ianuarie a.c., polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Dâmbovița și ai Direcției Operațiuni Speciale au depistat în trafic 3 bărbați, cu vârste cuprinse între 25 și 31 de ani, bănuiți de săvârșirea mai multor infracțiuni de furt și furt calificat, fapte ce ar fi fost săvârșite în județele Dâmbovița, Argeș și Prahova.

Indivizii au refuzat să oprească la semnalele polițiștilor, autoturismul cu care se deplasau a fost blocat în trafic cu autospecialele Direcției Operațiuni Speciale.

Oamenii legii au descoperit, în portbagajul autoturismului, 7 drujbe, sustrase dintr-o societate comercială din municipiului Câmpina, județul Prahova. Bărbații au fost conduși la sediul Poliției municipiului Târgoviște, în vederea continuării cercetărilor.

Polițiștii au constat că pe numele unuia dintre bărbați a fost emis un mandat de arestare preventivă, pentru săvârșirea infracțiunii de viol, acesta urmând să fie depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Dâmbovița.

Articole care te-ar putea interesa...

LASA UN COMENTARIU!

Parerea ta conteaza!

×

Dă-ne un like pe Facebook