Eveniment 

Acoperişul unui restaurant, cuprins de flăcări. Pompierii au intervenit timp de trei ore pentru a stinge incendiul violent

Acoperişul unui restaurant, cuprins de flăcări. Pompierii au intervenit timp de trei ore pentru a stinge incendiul violent

Un incendiu puternic a izbucnit la acoperişul unui restaurant aflat la ieşirea din localitatea Feldioara, judeţul Braşov, iar pompierii au intervenit timp de aproximativ trei ore pentru a stinge flăcările. Întreaga construcţie a fost afectată.

Incendiul a fost anunţat în noaptea de joi spre vineri, flăcările izbucnind la acoperişul unui restaurant de la ieşirea din localitatea Feldioara. Potrivit ISU Braşov, acolo au fost trimise patru autospeciale de stingere, o autocisternă cu apă, o autoscară şi un echipaj SMURD.

”Când au ajuns echipajele la faţa locului incendiul se manifesta cu flăcări violente la acoperişul construcţiei, pe o suprafaţă de aproximativ 200 mp. S-a intervenit cu un dispozitiv perimetral şi s-a reuşit localizarea incendiului înainte ca acesta să se extindă şi la alte clădiri din apropiere. După aproximativ 3 ore de luptă cu flăcările incendiul a fost lichidat”, a arătat sursa citată.

Nu au fost persoane rănite în urma incendiului. Focul a distrus însă acoperişul restaurantului pe o suprafaţă de aproximativ 200 de metri pătraţi şi a fost afectată întreaga construcţie.

sursa: observator

Articole care te-ar putea interesa...

LASA UN COMENTARIU!

Parerea ta conteaza!

×

Dă-ne un like pe Facebook