Eveniment 

O femeie de 27 de ani a încercat să se sinucidă, după ce soţul a bătut-o. Mama a trei copii a intrat intenţionat cu maşina într-un parapet

O femeie de 27 de ani a încercat să se sinucidă, după ce soţul a bătut-o. Mama a trei copii a intrat intenţionat cu maşina într-un parapet

Acuzat de violenţă domestică, după ce soţia a încercat să se sinucidă. Un bărbat din Suceava a fost arestat de poliţie, după ce partenera sa, o femeie de 27 de ani, mamă a trei copii, a intrat intenţionat cu maşina într-un parapet metalic, încercând să-şi pună capăt zilelor. Cu o seară înainte, între cei doi a avut loc un conflict, femeia fiind agresată.

Poliţia Judeţeană Suceava a anunţat, duminică, faptul că poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală Şcheia au documentat un caz neobişnuit, pornind de la un accident rutier şi ajungând la reţinerea unui bărbat.

Soţia, mamă a trei copii, a încercat să se sinucidă

În dimineaţa zilei de 12 decembrie, o femeie de 27 ani din comuna Ilişeşti a condus autoturismul pe DN 17, dinspre Ilişeşti spre Suceava, iar din motive iniţial necunoscute, a pierdut controlul asupra vehiculului şi a intrat într-un parapet metalic. Femeia, care era singură în maşină, a fost rănită, iar autoturismul a fost avariat, relatează News. Femeia a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00 mg/l. De asemenea, acesteia i-au fost recoltate şi probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Cercetările au fost iniţial desfăşurate de poliţiştii din cadrul Biroului Rutier al Poliţiei Municipiului Suceava, pentru vătămare corporală din culpă.

”Din primele verificări poliţiştii au avut suspiciuni cu privire la modul de producere a accidentului rutier şi natura evenimetului în sine, lipsa urmelor de frânare şi starea psihofizică a femeii, determinându-i să lărgească spectrul cercetărilor”, a arătat IPJ Suceava.

Certurile cu soţul agresiv au împins-o pe femeie la gestul teribil

Ulterior, poliţiştii au stabilit că femeia, mama a trei copii minori, a avut un conflict cu soţul în seara precedentă, fiind inclusiv agresată fizic. Pe fondul stării emoţionale, femeia a încercat să îşi taie venele în acea dimineaţă, dar nu a reuşit să facă acest gest, iar apoi s-a urcat în maşină şi a provocat evenimentul rutier cu intenţii suicidale.

În urma administrării probatoriului, prin ordonanţa organelor de cercetare penale ale poliţiei judiciare s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale faţă de soţul femeii pentru violenţă în familie. Bărbatul a fost audiat după care a fost reţinut, fiind încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Suceava.

sursa: observator

Articole care te-ar putea interesa...

LASA UN COMENTARIU!

Parerea ta conteaza!

×

Dă-ne un like pe Facebook