Eveniment 

Doi copii şi trei adulţi, în stare gravă la spital, după ce un microbuz şi o maşină s-au izbit, pe DN7. 13 persoane au fost implicate în accident

Doi copii şi trei adulţi, în stare gravă la spital, după ce un microbuz şi o maşină s-au izbit, pe DN7. 13 persoane au fost implicate în accident

Accident grav pe DN7. Un autoturism în care se aflau cinci persoane şi un microbuz cu opt persoane s-au izbit puternic în oraşul Pecica, judeţul Arad. Cinci oameni, printre care doi copii, au fost duşi de urgenţă la spital. Celelalte persoane implicate în accident nu au avut nevoie de îngrijire medicală, transmite news.ro.

Accidentul a avut loc duminică, pe DN7, sub un pod al autostrăzii A1, în oraşul Pecica.

“Accident rutier fără descarcerare în oraşul Pecica (DN 7 sub podul de la A1), în care au fost implicate un autoturism în care se aflau 5 persoane şi un microbuz în care se aflau 8 persoane. Intervine Detaşamentul de Pompieri Arad cu un echipaj SMURD TIM şi o autospecială pentru transport personal şi victime multiple. În sprijinul echipajelor intervin 2 echipaje SAJ şi SVSU Pecica cu o autospecială de stingere”, a transmis ISU Arad.

Restul persoanele implicate în accident nu au avut nevoie de îngrijiri

În urma accidentului, cinci persoane, printre care doi copii, au fost transportate, de urgenţă, la spital. Restul persoanele implicate în accident nu au necesitat transport la spital.

Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs acest accident.

sursa:observator

Articole care te-ar putea interesa...

LASA UN COMENTARIU!

Parerea ta conteaza!

×

Dă-ne un like pe Facebook