Extern 

Patru studenţi, ucişi cu brutalitate într-un cămin. La o lună de la crimele odioase, poliţia nu are niciun suspect

Patru studenţi, ucişi cu brutalitate într-un cămin. La o lună de la crimele odioase, poliţia nu are niciun suspect

Patru studenți din SUA au fost ucişi, iar crimele au rămas nerezolvate şi după o lună de la tragicul incident.. Kaylee Goncalves, 21 de ani, Maddie Mogen, 21 de ani, Xana Kernodle, 20 de ani și Ethan Chapin, 20 de ani, au fost omorâţi într-un cămin studențesc în afara campusului din Moscow, Idaho.

Patru săptămâni mai târziu, suspectul rămâne neidentificat, locuitorii fiind din ce în ce mai îngrijorați că posibilul criminal ar putea să umble liber, printre ei. În zilele de după crime, poliția a spus că nu există nicio amenințare la adresa comunității, dar a fost forțată să retragă declarația doar trei zile mai târziu, relatează Mirror.

La sfârșitul lunii noiembrie, procurorul din județul Latah, Bill Thompson, a declarat că poate dura ceva timp pentru a-l prinde pe ucigaș, dar nimeni nu a fost încă identificat.„Cred că este corect să spun că au existat oameni de interes pentru anchetatori și pe toți cei pe care i-au identificat până acum, au putut să-i exonereze. Poate că ‘exonera’ nu este cel mai bun cuvânt. Dar au reușit să-i elimine ca fiind un adevărat suspect. Și nu avem numele unei persoane sau al unor persoane care sunt suspecți cu adevărat”, a spus el.

Autoritățile nu au încă un suspect pentru crimele odioase

Pe măsură ce ancheta continuă fără niciun răspuns, au început inevitabil să apară zvonuri. Autoritățile au exclus posibilitatea unei legături cu un câine ciobănesc australian găsit jupuit și eviscerat cu trei săptămâni înainte.

Tatăl lui Kaylee, Steve Goncalves, a spus că fiica lui a suferit „răni adânci” de la o „armă brutală”. Poliția a rămas șocată cât de sângeroasă a fost crima, iar  bunurile familiei au fost returnate abia la începutul acestei săptămâni, în timp ce poliția continua să investigheze.

„Avem anchetatori care lucrează de 20, chiar 30 de ani și spun că nu au văzut niciodată așa ceva”, a spus o sursă din poliție. Pe măsură ce ancheta continuă, familiile victimelor au devenit mai frustrate de aparenta lipsă de progres. La numai două zile după moarte, tatăl lui Ethan, Jim Chapin a spus că este supărat de „lipsa de informații”din partea poliției și a universității fiului său.Tatăl lui Kaylee, Steve, a spus că crede că unii ofițeri de poliție ar putea fi „neexperimentați”.

Niciun criminal nu a fost identificat, iar studenții sunt terifiați din cauza crimelor. Între 25 și 40% din totalul studenților nu au dorit să se mai întoarcă în campus, de teamă.

sursa: observator

Articole care te-ar putea interesa...

LASA UN COMENTARIU!

Parerea ta conteaza!

×

Dă-ne un like pe Facebook