Eveniment 

Un copil de 2 ani, rănit după ce o butelie a explodat într-un apartament. 15 persoane s-au autoevacuat

Un copil de 2 ani, rănit după ce o butelie a explodat într-un apartament. 15 persoane s-au autoevacuat

Un copil a fost rănit, iar alte 15 persoane, printre care şi cinci copii, s-au autoevacuat în urma exploziei unei butelii, produse sâmbătă într-un apartament de la etajul 4 al unui bloc din oraşul Hârlău, potrivit Agerpres.

Purtătorul de cuvânt al ISU Iaşi, Georgică Onofreiasa, a declarat că explozia nu a fost urmată de incendiu. La fața locului au intervenit pompierii de la Punctul de lucru Hârlău cu o autospecială de intervenție și stingere și un echipaj de prim ajutor calificat. În urma exploziei, un copil de doi ani a fost transportat la spital cu mașina părinților.

“S-au autoevacuat zece adulţi şi cinci copii. Nu necesită îngrijiri medicale. În sprijin a fost trimis ESA pentru o victimă, un minor de 2 ani. Victima a fost dusă la spital. La locul incidentului a intervenit Punctul de lucru Hârlău, cu o autospecială de intervenţie şi stingere, un echipaj de prim ajutor calificat. Au fost solicitate şi echipaje de la E.on şi de la Inspectoratul de Stat în Construcţii”, a informat Georgică Onofreiasa.

Sursa: observator

Articole care te-ar putea interesa...

LASA UN COMENTARIU!

Parerea ta conteaza!

×

Dă-ne un like pe Facebook