Eveniment 

Culmea tupeului: Un bărbat care a făcut închisoare pentru încălcarea codului rutier a fost prins conducând fără permis

Culmea tupeului: Un bărbat care a făcut închisoare pentru încălcarea codului rutier a fost prins conducând fără permis

Un bărbat din judeţul Giurgiu, care a fost eliberat recent din închisoare după o condamnare pentru încălcarea codului rutier, a comis o nouă infracţiune pe şosea. Ieri, bărbatul a fost prins de către poliţişti conducând fără permis, potrivit news.ro. Acum este din nou cercetat penal, fiind plasat sub control judiciar.

Un bărbat în vârstă de 45 de ani, din comuna Gostinari, judeţul Giurgiu, este cercetat sub control judiciar pentru conducerea unui autovehicul fără permis, dosarul penal pe numele său fiind deschis la mai puțin de o lună după ce a fost eliberat din închisoare, unde a fost încarcerat tot pentru încălcarea legislației rutier.

Giurgiuveanul a fost tras pe dreapta sâmbătă, în localitatea Colibaşi, în timp ce se afla la volanul unui autoturism.

Bărbatul a fost eliberat luna trecută, la termen, din penitenciar

Verificările făcute de către poliţişti în baza de date au arătat că el nu are permis de conducere, iar luna trecută a fost eliberat, la termen, din penitenciar.

”Pe baza probatoriului administrat, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Giurgiu, bărbatul în cauză a fost reţinut, pentru 24 de ore, pentru săvârşirea infracţiunii de conducerea unui vehicul fără permis de conducere”, informează, duminică Inspectoratul de Poliţie Judeţean Giurgiu.

Procurorul de caz a dispus plasarea bărbatului sub control judiciar, pentru o perioadă de 60 de zile.

sursa: observator

Articole care te-ar putea interesa...

LASA UN COMENTARIU!

Parerea ta conteaza!

×

Dă-ne un like pe Facebook