Eveniment 

Liceul Tehnologic Constantin Brâncoveanu Târgoviște a împlinit 50 de ani

Liceul Tehnologic Constantin Brâncoveanu Târgoviște a împlinit 50 de ani

Instituția a fost înființata în anul 1972.

La început acest liceu a funcționat ca scoală profesională, a pregătit specialiști pentru combinat, pentru inox, în domeniile electric, mecanic, metalurgic, numindu-se Şcoala profesională – Uzina de Oţeluri Aliate Târgovişte.

După anul 1992, unitatea de învățământ îşi dobândeşte o nouă identitate, numindu-se Grup Şcolar ,,Constantin Brâncoveanu” Târgovişte, iar din anul școlar 2012-2013 se numește Liceul Tehnologic Constantin Brâncoveanu.

Astăzi, 28 noiembrie, liceul a împlinit 50 de ani de la înființare!

Programul manifestărilor de luni, organizate în sala de sport a instituției a început cu imnul național al României, interpretat de doamna prof. Vasile Nicoleta. De asemenea, aceasta a interpretat și melodiile “Nu uita ca ești român” și “Viața, viața nu te las”. Un alt moment inedit a fost momentul melodic al cadrelor didactice, care au interpretat, în cor, melodia “Se aude glas peste Carpați”. Corul elevilor a continuat programul cu piesa “Acasă-i România”. Eleva liceului Ana Maria Mîinea, de la clasa XI-a S a interpretat melodia “Constantine, Constantine, iar o altă elevă Dragomir Marta a cântat “Everyday is Christmas”. Am avut și un moment poetic, al absolventei FR, Stoian Alina.
Nu au lipsit nici dansurile, din program făcând parte: ansamblul LTCB, ansamblul “Junii Valahi”, ansamblul “Ioan Daless” Bucșani și echipa de majorete a liceului, iar elevii claselor a XII-a au prezentat informații despre Constantin Brâncoveanu – viața și personalitatea domnitorului. Spre final au fost ascultate și mesajele video ale absolvenților liceului. A fost o adevărată sărbătoare la Liceul Tehnologic Constantin Brâncoveanu care a marcat așa cum se cuvinte cei “50 de ani de educație neîntreruptă”.


LA MULȚI ANI, BRÂNCOVENI!

Articole care te-ar putea interesa...

LASA UN COMENTARIU!

Parerea ta conteaza!

×

Dă-ne un like pe Facebook