Eveniment 

O mamă a minţit că fiica ei are cancer în stadiu terminal, ca să primească donaţii. Fetiţa credea că este pe moarte

O mamă a minţit că fiica ei are cancer în stadiu terminal, ca să primească donaţii. Fetiţa credea că este pe moarte

O femeie din Ohio a fost condamnată la șase ani în închisoare, după ce a pretins că fiica ei de 11 ani suferă de cancer în stadiu terminal și a lansat o strângere de fonduri online, pentru a primi donații de la oamenii generoşi, transmite Mirror

Lindsey Abbuhl, în vârstă de 35 de ani, a fost condamnată la șase ani de închisoare după ce a recunoscut că a mințit despre boala fiicei sale de 11 ani, pentru a primi bani printr-o pagină creată pe GoFundMe (platformă care permite oamenilor să strângă bani pentru evenimente sau circumstanţe dificile) pe care a creat-o sub pretextul de a strânge donaţii pentru plătirea tratamentelor medicale.

Mama i-a spus fiicei sale, Rylee, că este pe moarte, minciună care a determinat-o pe fetiţa de 11 ani să înceapă să se pregătească pentru propria înmormântare.

Pagina GoFundMe, denumită “Războinicii lui Rylee”, a strâns donaţii în valoare de peste 4.500 de dolari, înainte ca poliţiştii să afle despre minciuna lui Lindsey şi să o închidă. Pe parcursul conspirației, fetiţa era dusă frecvent la consultaţii medicale, iar mama sa îi amintea adesea că viaţa ei se apropie de sfârşit.

Tatăl fetiţei a obţinut custodie exclusivă

Rylee se vedea şi cu un consilier, care o ajuta să se împace cu propria moarte și care credea, de asemenea, că diagnosticul copilei era real. Anul trecut, mama i-ar fi spus consilierului, care urma să meargă în concediu, că fetiţa ar putea fi moartă până la întoarcera sa.

În prezent, după ce nu s-a găsit nicio dovadă care să susțină faptul că fiica lui Lindsey ar fi bolnavă în stadiu terminal, femeia a recunoscut acuzaţiile de furt şi punere în pericol a unui copil. Tatăl lui Rylee, care a divorțat de Linsey în 2017, a primit ulterior custodia exclusivă a copilului său.

Pe lângă pagina online, Lindsey a organizat şi un eveniment de strângere de fonduri la clubul de bowling la care lucra și un turneu de softball pentru tineri. Rylee a primit sute de mesaje de susţinere, inclusiv videoclipuri personalizate de la unii dintre idolii ei, precum jucătoarea profesionistă de softball Sierra Romero.

Lindsey a refuzat cererile de a face publice fișele medicale ale lui Rylee și a susținut că, în ciuda faptului că fetiţa avea în spate o “întreagă echipă de medici” care lucrau la cazul ei, doctorii nu au putut determina motivul bolii ei. Ea a spus că fiica ei suferea de convulsii, pierderea apetitului, dureri și oboseală extremă, simptome pentru care lua medicamente.

sursa: observator

Articole care te-ar putea interesa...

LASA UN COMENTARIU!

Parerea ta conteaza!

×

Dă-ne un like pe Facebook