Eveniment 

Un copil de doar 1 an a intrat în stop cardio-respirator, după un accident rutier. Alţi doi bărbaţi sunt la spital, în stare gravă

Un copil de doar 1 an a intrat în stop cardio-respirator, după un accident rutier. Alţi doi bărbaţi sunt la spital, în stare gravă

Un copil de un an şi trei luni a ajuns, duminică seara, în stare gravă, la spital şi alte două persoane au fost grav rănite într-un accident rutier care a avut loc în municipiul Făgăraş. Alte trei persoane implicate în coliziune au refuzat transportul la spital.

În coliziune au fost implicate trei autoturisme, a informat Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Braşov.

Conform ISU Braşov, înainte de sosirea echipajelor de pompieri, ale SMURD şi ale SAJ, bebeluşul, care era în stop cardio-respirator, a fost transportat la spital de tatăl său.

Potrivit Agerpres, O altă victimă a accidentului, un tânăr de 23 de ani, a fost găsită încarcerată, iar un bărbat, de 53 de ani, prezenta un traumatism la coloană şi unul toracic.

Bărbaţii au fost transportaţi la spitalul din Făgăraş

După descarcerare, tânărul, care prezenta un traumatism la coloană şi unul toracic, era conştient. Ambii bărbaţi au fost transportaţi de echipaje medicale la Spitalul municipal din Făgăraş.

Alţi trei bărbaţi, în vârstă de 77 de ani, 43 de ani, respectiv 40 de ani, au fost monitorizaţi de echipajele SMURD la locul accidentului şi au refuzat transportul la spital.

sursa: observator

Articole care te-ar putea interesa...

LASA UN COMENTARIU!

Parerea ta conteaza!

×

Dă-ne un like pe Facebook