Sport 

Chindia Târgoviște luptă pentru toate punctele cu Botoșani! Doru Popadiuc: „Trebuie să îl tratăm foarte serios, să câștigăm, iar la final să ne bucurăm”

Chindia Târgoviște luptă pentru toate punctele cu Botoșani! Doru Popadiuc: „Trebuie să îl tratăm foarte serios, să câștigăm, iar la final să ne bucurăm”

Chindia Târgoviște atacă, vineri după-amiază, un nou rezultat pozitiv în Superligă. De la ora 18.00, pe arena „Ilie Oană” din Ploiești, elevii lui Toni Petrea vor întâlni pe FC Botoșani, într-un joc ce va conta pentru prima etapă a returului de campionat. Disputa se anunță una infernală pentru dâmbovițeni, care vizează acumularea tuturor punctelor pentru a mai face un pas în clasament.

Înaintea duelului cu Botoșani, cel mai în formă jucător al Chindiei, Doru Popadiuc, atenționează că disputa de mâine după-amiază trebuie tratată cu multă seriozitate de Chindia pentru a putea atinge un nou rezultat pozitiv, așa cum s-a văzut în ultimele patru etape. Mijlocașul speră ca alături de ajutorul fanilor venit din tribune, echipa sa să ajungă la cel de-al cincilea succes consecutiv.

„Va fi un meci greu. Trebuie să îl tratăm foarte serios, să câștigăm, iar la final să ne bucurăm. Le mulțumim din suflet suporterilor că sunt alături de noi. Contează foarte mult sprijinul lor. Îi rugăm să vină și mâine, și la meciurile următoare, să ne susțină”, a precizat Doru Popadiuc, înaintea disputei cu Botoșani, într-un scurt interviu oferit pe pagina de Facebook a clubului târgoviștean.

În ultimele patru etape, Chindia a ieșit de fiecare dată victorioasă de pe teren, învingând pe rând, pe Rapid București, FC U Craiova, CS Mioveni și FC Voluntari.

Sursa: dbonline

Articole care te-ar putea interesa...

LASA UN COMENTARIU!

Parerea ta conteaza!

×

Dă-ne un like pe Facebook