Stiri 

Soția lui NOSFE va fi audiată de procurori, după înmormântarea artistului

Soția lui NOSFE va fi audiată de procurori, după înmormântarea artistului

NOSFE s-a stins din viață pe data de 16 octombrie 2022, după ce a făcut infarct în locuința sa din Balotești. Mădălina Crețan, soția cântărețului, este cea care a anunțat autoritățile și care acum urmează să fie audiată. Iată motivul pentru care va trebui să dea declarații în fața procurorilor!

Moartea lui Nosfe a provocat foarte multă durere în rândul fanilor și al apropiaților artistului. Acesta a suferit un infarct, imediat după ce a susținut un concert la Romaero, în cadrul evenimentului Trap Attack. Ajuns la locuința lui din Balotești, membrul trupei Șatra B.E.N.Z s-a prăbușit la pământ, moment în care soția lui a sunat la 112. Din păcate însă, medicii nu au putut decât să constate decesul.

Artistul a fost condus pe ultimul drum, marți, 18 octombrie 2022. Chiar dacă oamenii legii au constatat că motivul decesului a fost infarctul, aceștia au continuat ancheta în cazul morții lui NOSFE. Ei au deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, așa cum prevede procedura standard.

Astfel, conform legii, soția lui Nosfe urmează să fie și ea audiată. 

Sursa: ProTv

Articole care te-ar putea interesa...

LASA UN COMENTARIU!

Parerea ta conteaza!

×

Dă-ne un like pe Facebook