Eveniment 

Incendiu în Pasajul Unirii, cu degajări mari de fum: o mașină a luat foc. Pasajul, blocat o oră

Incendiu în Pasajul Unirii, cu degajări mari de fum: o mașină a luat foc. Pasajul, blocat o oră

Un incendiu a cuprins, marţi, un autoturism, în Pasajul Unirii din Bucureşti, fiind degajări mari de fum. Pompierii au intervenit cu mai multe autospeciale, circulaţia rutieră în pasaj fiind oprită. Până în prezent nu au fost semnalate victime. În autoturismul la care s-a produs incendiul erau doi adulţi şi un copil.

Pasajul subteran de la Unirii, recent renovat, este blocat după ce o mașină a luat foc în trafic, fiind degajări mari de fum. La fața locului au intervenit pompierii cu opt autospeciale de stingere şi cinci SMURD. În prezent, incendiul a fost stins, iar mai multe persoane au fost evacuate pe jos. ”Arde un autoturism, cu degajări mari de fum. Nu sunt victime până în acest moment”, a anunţat sursa citată.

Potrivit prefectului Capitalei, Toni Greblă, ventilaţia pasajului Unirii este făcută pentru un trafic normal. ”În momentul în care ia foc un autovehicul în interiorul pasajului este nomal, cantitatea de fum să fie mai mare, iar evacuarea să nu fie făcută instantaneu ci necesită o jumătate de oră, o oră”, a spus el.

Prefectul Greblă a adăugat că ”pentru a preveni orice fel de incident, participanţii au fost evacuaţi până la restabilirea unei atmosfere normale în pasaj”.

Incendiu în Pasajul Unirii. Traficul blocat o oră

”Repet, e un incident de trafic, în pasaj s-a întâmplat să ia foc un autoturism”, a mai afirmat Toni Greblă.

Despre blocajele care au avut loc în Pasajul Unirii, după refacerea acestuia, prefectul Capitalei a arătat că ”probabil după deschidere nu au mai fost atenţi la presemnalizare”, el arătând că niciun autoturism nu s-a blocat în pasaj ci în barierele de presemnalizare.

Sursa:observatornews.ro

Articole care te-ar putea interesa...

LASA UN COMENTARIU!

Parerea ta conteaza!

×

Dă-ne un like pe Facebook