Eveniment 

Femeie bătută răpită şi violată de iubitul ei. Poliţiştii au găsit-o cu ajutorul unui câine de urmă

Femeie bătută răpită şi violată de iubitul ei. Poliţiştii au găsit-o cu ajutorul unui câine de urmă

Poliţiştii din judeţul Iaşi anchetează cazul unei femei care a reclamat că a fost lovită cu un baltag şi apoi răpită de către concubinul său. Femeia a fost găsită după ce a reuşit să îşi sune fiica şi să îi spună acesteia zona în care se află, ea fiind depistată cu ajutorul unui câine de urmă. Bărbatul a fost prins, fiind cercetat pentru violenţă în familie, viol, lipsire de libertate în mod ilegal şi lovire sau alte violenţe, potrivit News.ro.

Incidentul a avut loc în seara zilei de vineri, în jurul orei 23:00.

„Poliţiştii Secţiei nr. 1 Poliţie Rurală Iaşi au fost sesizaţi prin apel unic de urgenţă 112, cu privire la faptul că, o femeie ar fi fost lovită cu un baltag, de concubinul său, iar apoi ar fi fost obligată să plece cu acesta în extravilanul comunei Schitu Duca. Imediat a fost constituită o echipă complexă de poliţişti, coordonată de şeful Secţiei nr. 1 Poliţie Iaşi, fiind demarate căutările şi investigaţiile. Nici femeia, nici bărbatul  nu au răspuns la apelurile telefonice făcute, fiind într-o arie fără semnal. La un moment dat, femeia ar fi reuşit să-şi sune fiica de pe telefonul bărbatului, spunându-i zona în care se deplasează”, a transmis Poliţia judeţeană Iaşi.

Pentru a o găsi pe femeie, poliţiştii au apelat la ajutorul unui câine de urmă. Şi presupusul răpitor a fost depistat de către poliţişti, aceştia găsind asupra lui un baltag şi un cuţit.

Suspectul este cercetat pentru violenţă în familie, viol, lipsire de libertate în mod ilegal şi lovire sau alte violenţe, sâmbătă seară pe numele lui fiind emisă ordonanţă de reţinere. În cursul zilei de duminică el va fi prezentat cu propuneri legale Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi. De asemenea, împotriva bărbatului poliţiştii au emis ordin de protecţie provizoriu.

Sursa: Observator

Articole care te-ar putea interesa...

LASA UN COMENTARIU!

Parerea ta conteaza!

×

Dă-ne un like pe Facebook