Stiri 

Soţul unei badante românce, acuzat de omor după ce l-a bătut pe italianul care i-a învinuit partenera de furt. Tragedie de la 50 de euro

Soţul unei badante românce, acuzat de omor după ce l-a bătut pe italianul care i-a învinuit partenera de furt. Tragedie de la 50 de euro

Moarte provocată din dorinţa de răzbunare, în Italia! Un român în vârstă de 51 de ani l-a bătut pe italianul care i-a învinuit soția de furt. Femeia, care lucra ca îngrijitoare, a fost acuzată de bărbatul care o angajase că i-a furat bani. Starea italianului a fost atât de gravă, încât a murit în cele din urmă la o unitate de reabilitare.

Italianul o acuzase pe badantă că i-a furat suma de 50 de euro. Furios până la culme, soțul ei l-a bătut pe bărbat până când a căzut lat la pământ. Victima, în vârstă de 53 de ani, care avea grave dizabilități fiziologice, nu și-a mai revenit cu adevărat niciodată, şi a murit zilele trecute într-o unitate de reabilitare din Chieti, după doi ani de chin. Oamenii legii doresc să efectueze o autopsie pentru a vedea dacă decesul are legătură cu rănile iremediabile, notează Il Messaggero.

Massimo Zugaro, în vârstă de 53 de ani, care locuia în Filetto, a acuzat-o pe badanta de naționalitate română că i-ar fi furat o bancnotă de 50 de euro din portofel. Drept răspuns, soţul femeii l-a atacat cu brutalitate, victima fiind transportată de urgenţă la spital. Atacatorul mai lucrase şi el în respectiva casă, de cele mai multe ori fiind chemat pentru grădinărit. La doi ani după nefericitul eveniment, românul este pus sub acuzația de omor din culpă.

La acea vreme, italianul locuia cu mama sa în casă. După ce a fost lovit în repetate rânduri cu palmele, bărbatul a căzut la pământ şi s-a lovit la cap. Starea lui s-a agravat în condiţiile în care suferea deja de grave dizabilități. Iniţial, a refuzat să meargă la o unitate medicală, dar după ce s-a trezit a realizat că se simte foarte rău, aşa că a fost nevoie să fie internat la Reanimare. Ulterior, acesta a fost dus la un centru de reabilitare din Chieti, unde a şi murit în urmă cu câteva zile.

Sursa: Observator

Articole care te-ar putea interesa...

LASA UN COMENTARIU!

Parerea ta conteaza!

×

Dă-ne un like pe Facebook