Eveniment 

Un bărbat a intrat cu maşina într-o terasă plină de oameni pentru a-şi ucide rivalul. Rudele victimei acuză autorităţile: “Îţi dă în cap şi îl laşi acasă”

Un bărbat a intrat cu maşina într-o terasă plină de oameni pentru a-şi ucide rivalul. Rudele victimei acuză autorităţile: “Îţi dă în cap şi îl laşi acasă”

Unde nu-i cap, vai de alţii! Un bărbat din Gorj și-a transformat mașina în arma răzbunării. A intrat cu ea într-o terasă plină cu oameni. A vrut să îl doboare pe un tânăr cu care se certase, dar a ratat ţinta. În schimb, trei femei nevinovate au ajuns la spital. Tot nu s-a oprit. A trimis o rudă să distrugă maşina rivalului. Nici după această răzbunare nu este după gratii, spun îngrijorate rudele victimei.

Maşina condusă de bărbatul de 32 de ani virează brusc la stânga. Spulberă totul în calea ei, oameni şi mese, apoi se opreşte în zid. Strigătele de durere şi spaimă ale clienţilor nu par să îl impresioneze pe şofer. Pare că se uită după cineva anume, după care se urcă în autoturism şi fuge. Tatăl băiatului vizat de atac spune că agresorul îl căutase toată ziua pe fiul lui.

Doi ani de închisoare este pedepsa maximă în acest caz

“Individul care vine cu maşina s-a luat de băiat undeva la o frizerie, în primă fază. A doua fază la terasa unde lucra mama lui şi după aceea seara. A fugit de la locul faptei, nu l-a găsit Poliţia, s-a predat singur după câteva zile. El intre timp a continuat cu tot felul de ameninţări”, a declarat tatăl victimei. Bărbatul de 32 de ani a reuşit să se ţină de cuvânt deşi era arestat la domiciliu. Şi-a trimis un nepot să incendieze maşina tânărului cu care se certase. Poliţiştii i-au reţinut pe amândoi, dar judecătorii i-au lăsat să plece acasă, spre groaza rudelor victimei.

“Vedeţi, continuând aşa ceva, dând exemple de genul ăsta, după ce faci aceste fapte, tu laşi, îl arestezi la domiciliu? Nu ştiu, ce, cum e legea, probabil e atât de permisivă de poate să-ţi dea în cap şi după aceea să îl laşi acasă”, a declarat tatăl victimei. Bărbatul care a intrat cu maşina într-o terasă plină de oameni şi nepotul său sunt acum acuzaţi şi anchetaţi pentru distrugere şi lovire. Doi ani de închisoare este pedepsa maximă în acest caz.

Sursa: observator

Articole care te-ar putea interesa...

LASA UN COMENTARIU!

Parerea ta conteaza!

×

Dă-ne un like pe Facebook