Eveniment 

Copil de trei ani, mușcat de câinele vecinilor scăpat în stradă

Copil de trei ani, mușcat de câinele vecinilor scăpat în stradă

Un copil de trei ani a ajuns la spital, după ce a fost mușcat de mai multe ori de câinele vecinilor scăpat în stradă. Animalul ar fi fost lăsat nesupravegheat, moment în care a reușit să iasă din curte.

Incidentul a avut loc, duminică, la orele prânzului, în comuna gălățeană Schela. Polițiștii au întocmit dosar penal pentru neluarea măsurilor de prevenire a atacului canin, informează reporterul Observator Adrian Obreja.

Ce spun oamenii legii

Ieri, 25 septembrie a.c., în jurul orei 13.00, polițiștii Postului de Poliție Schela au fost sesizați de o femeie, din localitate, despre faptul că, în după amiaza anterioară, fiul său minor, de 3 ani, a fost mușcat de mai multe ori de un câine.

În urma verificărilor, a rezultat că cele sesizate se confirmă și că minorul ar fi fost mușcat de un câine care, fiind lăsat nesupravegheat de proprietarul său, o femeie de 67 de ani, ar fi ieșit pe stradă și ar fi atacat copilul. Victima, căreia i-au fost provocate mai multe leziuni, a fost transportată la spital, pentru îngrijiri medicale.

În cauză, a fost întocmit dosar penal, pentru neluarea de către proprietarul câinelui sau deținătorul temporar al acestuia a măsurilor de prevenire a atacului canin asupra unei persoane.

sursa: observator

Articole care te-ar putea interesa...

LASA UN COMENTARIU!

Parerea ta conteaza!

×

Dă-ne un like pe Facebook