Eveniment 

Un bărbat de 52 de ani s-a aruncat de la etajul 4 al unui bloc. Impactul cu solul i-a fost fatal

Un bărbat de 52 de ani s-a aruncat de la etajul 4 al unui bloc. Impactul cu solul i-a fost fatal

Un bărbat de 52 de ani a murit, după ce s-a aruncat, aproape de miezul nopții, de la etajul 4 al unui bloc din Ploiești, informează reporterul Observator Claudiu Loghin.

Medicii sosiți la fața locului nu au mai putut face nimic pentru bărbat, decât să constate decesul. Deocamdată, nu se știu motivele pentru care ploieșteanul a recurs la gestul fatal, Polițiștii continuă cercetările și au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă.

Ce spun polițiștii

În cursul nopții trecute, în jurul orei 23.45, polițiștii Secției nr.3 de poliție Ploiești au fost sesizați prin apel 112, despre faptul că o persoană s-ar fi aruncat de la etajul 4 al unui bloc, situat pe strada Siliștei, din municipiul Ploiești.

Polițiștii deplasați la fața locului au constatat că cele sesizate se confirmă, fiind vorba de un bărbat în vârstă de 52 de ani. Din nefericire, în urma leziunilor suferite, victima a decedat. Corpul bărbatului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Prahova în vederea efectuării necropsiei.

Din primele verificări efectuate nu au rezultat indicii cu privire la săvârșirea vreunei infracțiuni contra vieții. În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Sursa: observator

Articole care te-ar putea interesa...

LASA UN COMENTARIU!

Parerea ta conteaza!

×

Dă-ne un like pe Facebook