Eveniment 

Prima ediție „Hand to Hand Fighting Sport Games“, Sâmbătă la Sinaia

Prima ediție „Hand to Hand Fighting Sport Games“,  Sâmbătă la Sinaia

Sâmbătă, 24 septembrie 2022, în centrul orașului, pe B-dul Carol I, se va desfășura prima ediție “Hand to Hand Fighting Sinaia Sport Games”, pe cele 7 suprafețe se vor desfășura demonstrații și concursuri în diferite sporturi de contat.

“Sinaia este un oraș deschis sportului.

De la întrecerile auto de eleganță sau viteză, la cele sportive de iarnă, competiții de dans, fotbal și tenis. Acum lansăm prima ediție a “Hand to Hand Fighting”, un sport în continuă ascensiune atât pe plan mondial, cât și pe plan intern. Vă invit pe toți, de la cei mici până la seniori, să participați la o întrecere sportivă unde veți asista la lupte “corp la corp”, “lupte ușoare” sau lecțiile de autoaprare. Mult succes tuturor participanților!” Vlad Oprea, primarul orașului Sinaia

Astfel, începând cu ora 10:00 aproximativ 800 de sportivi, cu vârsta cuprinsă între 3 și 60 de ani, din toată țara, vor participa la această competiție.

Participanții vor fi împărțiti pe categorii de vârstă, gen și greutate, iar la final vor fi premiați.

Circulația va fi restricționată în intervalul orar 07.00 – 08.30 de la intersecția cu Bdul. Republicii până la intersecția cu Strada Gării (stația Petrom).

În intervalul orar 07.00 – 18.00 de la intersecția cu Bdul. Republicii până la intersecția cu strada Cuza Vodă. Circulația se va desfășura pe rute alternative care vor fi semnalizate corespunzător.

Evenimentul va fi transmis live în cadrul emisiunii ,,Caravana Cafeaua de 10″ pe Facebook https://m.facebook.com/ColumnaTV/

https://www.facebook.com/db24ro

și în direct pe Tv la Columna Tv.

Vă așteptăm cu drag!

 

Articole care te-ar putea interesa...

LASA UN COMENTARIU!

Parerea ta conteaza!

×

Dă-ne un like pe Facebook