Eveniment 

O bătrână a ars în propria casă, cuprinsă de flăcări. Femeia de 70 de ani, transportată cu elicopterul SMURD la Târgu Mureş

O bătrână a ars în propria casă, cuprinsă de flăcări. Femeia de 70 de ani, transportată cu elicopterul SMURD la Târgu Mureş

O femeie de 70 de ani a suferit, marţi, arsuri de gradul III pe 50% din suprafaţa corporală, în urma unui incendiu care i-a cuprins casa. Pentru transportul victimei a spital a fost solicitat elicopterul SMURD.

ISU Harghita intervine, marţi, la un incendiu izbucnit la o casă de locuit, în localitatea Tulgheş. ”În urma incendiului a rezultat o victimă, de sex feminin, în jur de 70 ani, cu arsuri de gradul III pe faţă, mâini şi picioare, pe cca 50% din suprafaţa corpului”, a transmis ISU Harghita, potrivit news.ro.

Femeia, transportată cu elicopterul SMURD la Târgu Mureş

Iniţial, victima a fost preluată de echipajul SMURD pentru a fi transportată la Spitalul Municipal din Topliţa. Ulterior, a fost solicitat în sprijin elicopterul SMURD, pentru a fi transportată victima la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu Mureş. Incendiul a fost lichidat, iar pompierii încearcă să stabilească de la ce a pornit.

Sursa: observator

Articole care te-ar putea interesa...

LASA UN COMENTARIU!

Parerea ta conteaza!

×

Dă-ne un like pe Facebook