Eveniment 

Un tânăr român, care era căutat de autorităţile germane pentru trafic de persoane, a fost prins de poliţişti la Constanţa

Un tânăr român, care era căutat de autorităţile germane pentru trafic de persoane, a fost prins de poliţişti la Constanţa

Un tânăr de 20 de ani, care era căutat pentru infracţiuni comise în Germania, a fost prins în urma unor investigaţii comune derulate de poliţiştii din Botoşani şi Suceava, a anunţat, marţi, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Botoşani, Delia Nenişcu.

Potrivit acesteia, tânărul a fost capturat într-o localitate din judeţul Constanţa. El este cercetat pentru mai multe infracţiuni de trafic de persoane săvârşite pe teritoriul Germaniei.

“Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au reuşit să localizeze un tânăr, de 20 de ani, din comuna Cristineşti, pe numele căruia era emis un mandat european de arestare, de către autorităţile germane. În urma activităţilor specifice desfăşurate de către poliţiştii botoşăneni, acesta a fost identificat într-o comună din judeţul Constanţa, iar cu sprijinul lucrătorilor din cadrul IPJ Constanţa a fost reţinut şi, ulterior, escortat către Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Constanţa, unde s-a dispus reţinerea acestuia”, a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Botoşani.

Sursa: Observator

Articole care te-ar putea interesa...

LASA UN COMENTARIU!

Parerea ta conteaza!

×

Dă-ne un like pe Facebook