Eveniment 

Incendiu violent la o biserică din Constanţa: Toate persoanele aflate în blocul de lângă lăcaşul de cult au fost evacuate

Incendiu violent la o biserică din Constanţa: Toate persoanele aflate în blocul de lângă lăcaşul de cult au fost evacuate

Un incendiu puternic a izbucnit duminică în Biserica „Sf. Ecaterina” din cartierul Tomis, din Constanța. Mai multe butelii au fost scoase de pompieri din interior.

Potrivit ISU Constanța, incendiul s-a produs la biserica „Sf. Ecaterina” din Constanța, cartierul Tomis Plus, lângă un bloc de locuințe. Incendiul se manifestă violent, cu flacără deschisă și fum dens, informează reporterul Observator Andreea Filip. 30 de persoane au fost evacuate din biserică de Gruparea Mobilă de Jandarmi.

11 butelii scoase din interiorul bisericii

Din interiorul bisericii au fost scoase 11 butelii. Deocamdată o singură femeie, în vârstă de 45 ani de ani a fost dusă la Spitalul Județean Constanța, cu arsuri de gradul 1 pe antebraț.

Toate persoanele din blocul aflat în imediata apropiere a bisericii s-au autoevacuat. ISU Constanța transmite că din informațiile primite de la preotul bisericii în interiorul lăcașului nu mai sunt persoane.

Pentru localizarea și stingerea flăcărilor, la fața locului salvatorii acționează cu 6 autospeciale de stingere, 2 autoscări, 1 autospecială pentru transport victime multiple și 1 ambulanță SMURD. În sprijinul echipajelor din teren a fost alocată și 1 ambulanță SAJ.

Sursa:observatornews.ro

Articole care te-ar putea interesa...

LASA UN COMENTARIU!

Parerea ta conteaza!

×

Dă-ne un like pe Facebook