Meteo 

Vremea 11 august. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare şi pe arii restrânse averse slabe

Vremea 11 august. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare şi pe arii restrânse averse slabe

Vremea va fi în general frumoasă, iar valorile termice se vor situa în jurul celor specifice perioadei. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare şi pe arii restrânse averse slabe în zona montană, în sud-vestul şi nordul ţării şi cu izolat în centru.

La noapte, în Oltenia şi în vestul Munteniei înnorãrile vor fi accentuate şi, mai ales în prima parte a nopţii, vor fi averse şi descãrcãri electrice. În intervale scurte de timp sau prin acumulare se vor înregistra cantitãţi de apã de peste 30….40 l/mp. În restul ţãrii, cerul va fi parţial noros, iar ploile se vor semnala pe spaţii mici, cu o probabilitate mai ridicatã în nordul Moldovei, în Transilvania şi la munte. Vântul va avea intensificãri temporare în regiunile estice şi sud-estice, cu viteze mai mari în bazinul vestic al Mãrii Negre. Temperaturile minime vor fi cuprinse între 10 grade în depresiunile intramontane şi 19…20 de grade pe litoral. Spre dimineaţã, în special în zonele depresionare, se va forma ceaţã.

Vremea 11 august în Capitală

La noapte, vremea va fi predominant frumoasã, iar valorile termice se vor situa în jurul celor specifice perioadei. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat. Temperatura maximã va fi de 30…31 de grade, iar cea minimã de 15…17 grade. Presiunea atmosferică va fi aproape stationara, la o valoare usor mai mica decat cea normala.

Vremea se va menţine predominant frumoasã şi se va încãlzi uşor. Cerul va fi variabil, cu unele înnorãri în a doua parte a nopţii, iar vântul va sufla slab pânã la moderat. Temperatura maximã se va situa în jurul valorii de 32 de grade, iar cea minimã va fi de 17…19 grade.

Presiunea atmosferică va scadea, dar nu cu mult.

Vremea 11 august la munte

Vremea va fi în general frumoasã, iar valorile termice se vor situa în jurul celor specifice perioadei. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporare şi pe arii restrânse averse slabe. Vântul va sufla slab şi moderat.

 

Vremea 11 august pe litoral

Vremea va fi caldã. Cerul va fi variabil, cu înnorãri trecãtoare ziua, dar condiţiile de ploaie vor fi reduse. Vântul va sufla moderat, cu intensificãri temporare, mai ales în prima jumãtate a intervalului (rafale de peste 50 km/h). Temperaturile maxime se vor încadra între 29 şi 31 de grade, iar cele minime între 17 şi 22 de grade. Temperatura apei mãrii va avea valori de 24…25 de grade.

Sursa: Observator

Articole care te-ar putea interesa...

LASA UN COMENTARIU!

Parerea ta conteaza!

×

Dă-ne un like pe Facebook