Stiri 

Theo Rose, foarte emoționată să fie unul dintre antrenorii de la Vocea României

Theo Rose, foarte emoționată să fie unul dintre antrenorii de la Vocea României


	Theo Rose, foarte emoționată să fie unul dintre antrenorii de la Vocea României

Toamna aceasta, vocile vor vibra pe scena show-ului care a schimbat destine și a scris istorie. Vocea României revine cu cel de-al 10-lea sezon și, pentru prima dată, doi antrenori, Smiley și Theo Rose, vor sta pe același scaun.

Aflată pentru prima oară în postura de antrenor, Theo Rose a vorbit într-un interviu pentru PRO TV Plus despre ce înseamnă pentru ea să facă parte din acest proiect.

“E foarte emoționant! E o responsabilitate mare, norocul meu e că îl am pe Smiley cumva în dreapta mea și mă bazez foarte tare pe el. Am și multe de învățat, dar și multe de oferit aici la Vocea României. Am mare încredere în el și el în mine, iar asta îmi dă cumva curaj să ofer și să spun tot ce știu”, a declarat artista.

Theo Rose e fericită că are are șansa să împartă scaunul cu Smiley și spune că și-a dorit să-l cunoască încă de când era mică.

“E frumos! Până la urma urmei, Smiley e una dintre vedetele pe care eu mi-am dorit să le cunosc de când eram mică și am avut mari emoții, dar m-am bucurat pentru că e un om cald, mă susține și chiar mă lasă să încerc orice. Contează foarte mult chestia asta pentru mine. Ne bucurăm de o experiență mișto. S-a legat chimia între noi după câteva episoade filmate. În proporție de 70% cred că simțim cumva când e vorba de o voce care s-ar potrivi în echipa noastră. Adică rezonăm și mă bucur tare”, a adăugat Theo Rose.

Cântăreața spune că misiunea lor este să caute voci speciale, oameni care să transmită.

Sursa: ProTv

Articole care te-ar putea interesa...

LASA UN COMENTARIU!

Parerea ta conteaza!

×

Dă-ne un like pe Facebook