Eveniment 

Sorin, un salvamar de fel din Târgoviște, salva vieți de 4 ani. Astăzi a murit la Eforie încercănd să salveze un tânăr inconștient care nu a respectat steagul roșu

Sorin, un salvamar de fel din Târgoviște, salva vieți de 4 ani. Astăzi a murit la Eforie încercănd să salveze un tânăr inconștient care nu a respectat steagul roșu.

Săptămâna a început tragic la malul mării. Trei oameni au murit, după ce s-au aventurat în marea agitată. Printre ei și un salvamar, în vârstă de 48 de ani care încerca să îi salveze viața unui turist.

Pe plaja din Saturn s-a dat o luptă contra cronometru pentru salvarea unui tânăr de 23 de ani, din Suceva. În zadar însă. Turistul s-a aventurat în larg împreună cu un amic, deşi nu ştia să înoate prea bine, iar curenţii erau extrem de puternici. Prietenul său, din fericire, a reuşit să ajungă la mal.

Salvamarul Sorin Olariu a fost primul care a răspuns semnalelor de ajutor pentru un bărbat de 28 de ani, din Ialomița, din păcate nu a reușit să îl scoată și nu a mai rezistat nici el la lupta cu valurile și curenții.

Turistul a ignorat steagul roșu și odată ajuns în larg, curenții periculoși l-au tras la fund.

Pe tot litoralul flutură steagul roşu, iar asta înseamnă că oamenii nu au voie sa intre în apă. Turiştii ignoră însă avertismentele. Zece oameni au murit înecaţi de la începutul sezonului până acum pe litoral.

Zilele următoare se anunţă vânt puternic la malul mării, iar pe plajă o să fluture în continuare steagul roşu.

Articole care te-ar putea interesa...

LASA UN COMENTARIU!

Parerea ta conteaza!

×

Dă-ne un like pe Facebook