Stiri 

Furie pe Aeroportul Otopeni, unde zeci de persoane au aflat după o zi întreagă că nu mai pot pleca spre Malta

  Furie pe Aeroportul Otopeni, unde zeci de persoane au aflat după o zi întreagă că nu mai pot pleca spre Malta

Zeci de persoane care ar fi trebuit să plece ieri de la București spre Malta au așteptat pe aeroportul Otopeni mai multe ore, timp în care cursa a fost amânată în repetate rânduri. Într-un final, zborul a fost reprogramat pentru azi.

Am stat 7 ore aici!

Cazarea din Malta cine o plătește?!

7 ore, 7 ore!, s-au revoltat oamenii.

Cursa aeronavei care ar fi trebuit să decoleze la 19.40 către Malta a fost amânată în repetate rânduri. Prima informație a fost că zborul a fost reprogramat la ora 21.15, iar ulterior la 23.30. Într-un final, cursa a fost amânată.

Călătorii spun că nu au primit nicio explicație în legătură cu motivul anulării zborului. Compania aeriană le-a oferit apă și dulciuri.

Femeie: Mi se pare umilitor, strigător la cer, revoltător. Pot să… este o listă lungă.

Reporter: Cât de bine au comunicat?

Femeie: Foarte prost, foarte prost.

Reporter: De câte ori a fost amânat zborul?

Femeie: Am pierdut șirul. O să rămânem în pagubă cu banii plătiți pe cazarea din Malta, o să pierdem zile de concediu, care nu mai pot fi reprogramate. Plus că am stat o jumătate de zi, dacă nu, mai bine… aici.

Femeie: De la ora 4 stăm aici, ca să ne spună la 12:30 că ne-a anulat. Cazarea mea în Malta mea cine o plătește, dacă mă mai primește hotelul mâine? Ca să ne mute de la o poartă la alta, să ne spună că s-a anulat.

Reprezentant al companiei aeriene: Am rugămintea să mă ascultați și pe mine un minut, să vă explic care este treaba. Vom merge înapoi în zona de check-in, să vă oferim cazare și reprogramarea zborului pe data de mâine, la ora 19:40.

Pasagerii au petrecut noaptea la un hotel din București.

Sursa:digi24.ro

Articole care te-ar putea interesa...

LASA UN COMENTARIU!

Parerea ta conteaza!

×

Dă-ne un like pe Facebook