Extern 

Turc dat în urmărire internațională pentru furt și vătămare corporală, depistat în Ilfov. Autoritățile din Turcia cer extrădarea tâlharului

Turc dat în urmărire internațională pentru furt și vătămare corporală, depistat în Ilfov. Autoritățile din Turcia cer extrădarea tâlharului

Un cetăţean turc, urmărit internaţional pentru furt calificat, violare de domiciliu şi vătămare corporală, a fost depistat în Ilfov. El are de ispăşit un rest de pedeapsă de 7 ani şi 8 luni de zile. Autorităţile din Turcia au formulat cerere de extrădare.

”La data de 29 iulie, poliţiştii Direcţiei de Investigaţii Criminale – Serviciul Urmăriri, cu sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale, au depistat un bărbat, de 24 de ani, cetăţean turc, în judeţul Ilfov, împotriva căruia autorităţile judiciare turce au formulat o cerere de extrădare, pentru comiterea infracţiunilor de furt calificat, violare de domiciliu şi vătămare corporală”, a transmis, sâmbătă, IGPR într-un comunicat de presă.

În perioada noiembrie 2012 – mai 2014, bărbatul ar fi pătruns, prin efracţie,  în incinta a cinci magazine, de unde ar fi sustras mai multe bunuri, potrivit News.ro.

”La data de 12 iulie 2014, ar fi agresat fizic o persoană, având de executat pentru aceste fapte un rest de pedeapsă de 7 ani şi 8 luni de zile”, au mai transmis poliţiştii.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore

Cetăţeanul turc a fost dus la sediul Direcţiei de Investigaţii Criminale, pentru a fi audiat de către un procuror din cadrul Parchetului de pa lângă Curtea de Apel Bucureşti, care a dispus reţinerea acestuia, pentru 24 de ore.

Bărbatul urmează să fie prezentat unui judecător din cadrul Curţii de Apel Bucureşti, cu propunere de arestare provizorie, în vederea extrădării.

Sursa: observator

Articole care te-ar putea interesa...

LASA UN COMENTARIU!

Parerea ta conteaza!

×

Dă-ne un like pe Facebook