Eveniment 

Un şofer a fost aproape să cadă cu autoturismul în Dunăre după ce drumul s-a surpat

 Un şofer a fost aproape să cadă cu autoturismul în Dunăre după ce drumul s-a surpat

Mașină pe un mal surpat al Dunării.

Un autoturism de teren care se deplasa pe un drum de pe malul Dunării, în apropierea plajei Gostinu, a fost în pericol să cadă în apele fluviului după ce malul de pământ s-a surpat, şoferul a reuşit să iasă la timp din maşină şi, cu ajutorul oamenilor care îşi petreceau timpul liber în zonă, să lege maşina cu o chingă de un copac şi să solicite sprijinul autorităţilor.

„Un autoturism a fost în pericol să cadă în apa Dunării, după ce malul s-a surpat, în timp ce conducătorul auto se deplasa într-o zonă împădurită, în apropierea plajei Gostinu. Şoferul a ieşit imediat din maşină şi, ajutat de oamenii din jur, a legat maşina cu o chingă de un copac, pentru a evita alunecarea în fluviu şi a solicitat ajutorul autorităţilor”, se arată într-un comunicat de presă, emis duminică de ISU Giurgiu.

La faţa locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului Giurgiu, cu o descarcerare şi o autospecială de stingere dotată cu accesorii specifice pentru astfel de cazuri.

Deocamdată, autorităţile nu au putut oferi informaţii cu privire la drumul pe care a fost evitată tragedia, respectiv dacă acesta este drum judeţean, naţional, comunal sau este un drum improvizat, folosit de localnici.

ISU Giurgiu recomandă cetăţenilor să aibă grijă în momentul în care se deplasează cu autoturismele pe drumuri înguste, aproape de malul apelor pentru că există pericolul ca acestea să cedeze din cauza greutăţii, potrivit Agerpres.

De asemenea, conducătorii auto sunt sfătuiţi să fie atenţi unde îşi parchează autoturismele, atât pentru siguranţa acestora, dar şi pentru a nu bloca drumul de acces, iar autospecialele de pompieri să poată interveni.

sursa:Digi24

Articole care te-ar putea interesa...

LASA UN COMENTARIU!

Parerea ta conteaza!

×

Dă-ne un like pe Facebook