Eveniment 

Clipe de groază pe un șantier din Timișoara. Cofragul unui planşeu s-a prăbușit în timp ce muncitorii turnau beton la o parcare supraterană

Clipe de groază pe un șantier din Timișoara. Cofragul unui planşeu s-a prăbușit în timp ce muncitorii turnau beton la o parcare supraterană

 

Accident de muncă pe un şantier din Timişoara. În timp ce o echipă de muncitori lucra la ridicarea unei construcţii, o bucată din planşeul unei clădiri s-a prăbuşit. Oamenii tocmai turnau beton. Unul dintre muncitori a fost rănit la spate, iar colegii săi au sunat imediat la 112. Medicii de la SMURD i-au acordat primul ajutor.

 

Incidentul s-a petrecut în jurul orei nouă dimineaţa

 

Pompierii au fost anunţaţi prin apel la 112 că pe un şantier de pe Calea Torontalului s-a prăbuşit cofragul unui planşeu de la etajul 1, în timp ce muncitorii turnau beton.

 

Patron firmă: Probabil a cedat un element de construcţie, o grindă, un bob, ceva de genul ăsta, doar cu asta ne ocupăm. Fiind accident se mai întâmplă, ce să zic.

 

Un muncitor rănit de planșeu a fost rănit

 

În total, 15 muncitori lucrau la o parcare supraterană ce aparţine de o clădire de birouri. Unul dintre muncitori a fost rănit uşor şi acuza dureri de spate. Victima a refuzat transportul la spital.

 

Pavel Kasai, ITM Timiș: Se turna beton pentru planşeul de la etajul 1, rezistenţa făcută pentru a susţine acest planşeu a fost foarte slabă şi practic s-a prăbuşit acest planşeu peste muncitori.

 

Poliţiştii şi inspectorii de la ITM fac cercetări pentru a determina cauzele producerii incidentului.

 

Pavel Kasai, ITM Timiș: Dacă constatăm că s-au produs nişte greşelu şi nu şi-au luat toate măsurile privind securitatea, sănătatea, munca acolo firma va fi sancţionată.

 

Inspectoratul Teritorial de Muncă spune că firma va fi monitorizată o perioadă de timp şi va lua toate măsurile legale pentru ca astfel de evenimente să nu se mai întâmple.

 

Sursa:observatornews.ro

 

Articole care te-ar putea interesa...

LASA UN COMENTARIU!

Parerea ta conteaza!

×

Dă-ne un like pe Facebook