Extern 

Joe Biden dă vina pe companiile petroliere din SUA pentru inflație: Anul acesta, Exxon a făcut mai mulți bani decât Dumnezeu

Joe Biden dă vina pe companiile petroliere din SUA pentru inflație: Anul acesta, Exxon a făcut mai mulți bani decât Dumnezeu

joe biden
Președintele american Joe Biden dă vina pe companiile petroliere din Statele Unite, pentru că prețul petrolului nu doar că nu scade, însă riscă să crească și mai mult decât până acum, ceea ce agravează inflația și așa ridicată. Un singur gigant petrolier a câștigat anul acesta mai mult decât Dumnezeu, a exclamat liderul de la Casa Albă.
Joe Biden promite că administrația sa va lua măsuri pentru reducerea inflației, astfel încât costurile pentru utilități să nu mai sufoce familiile americane.

Joe Biden: “Sunt conștient că inflația este o provocare serioasă pentru familiile americane. Raportul despre inflație confirmă ceea ce americanii știu deja. Creșterea prețurilor, provocată de acțiunile lui Putin, afectează puternic America.

Prețurile de la pompă. Prețurile pentru energie și alimente reprezintă jumătate din creșterile lunare ale prețurilor din luna mai.

De ce nu le spui care au fost profiturile Exxon anul acesta? Trimestrul acesta? Anul acesta, Exxon a făcut mai mulți bani decât Dumnezeu!”

Sursa:Digi24

Articole care te-ar putea interesa...

LASA UN COMENTARIU!

Parerea ta conteaza!

×

Dă-ne un like pe Facebook