Extern 

Într-un sat din India, oamenii își riscă viața zilnic pentru un strop de apă. Se pot îmbolnăvi de la ea, dar e singura pe care o au

Într-un sat din India, oamenii își riscă viața zilnic pentru un strop de apă. Se pot îmbolnăvi de la ea, dar e singura pe care o au

oameni in india la o fantana

Oamenii dintr-un sat din vestul Indiei își riscă viața în fiecare zi pentru un strop de apă. Este murdară, dar sunt nevoiți să o bea, iar deseori se îmbolnăvesc.

Oamenii spun că de două sau de trei ori pe zi, consiliul local trimite în zonă cisterne cu apă. Șoferii toarnă apa într-o fântână. Este momentul în care sute de oameni aleargă spre fântână într-o disperată încercare de a putea umple o găleată cu apă.

“Suferim mult. Azi nu am luat nicio găleată cu apă. Nu vom avea apă deloc”, s-a plâns o femeie.

Oamenii se plâng că apa este foarte murdară și că din cauza asta copiii se îmbolnăvesc frecvent și ajung la spital. De asemenea, ei acuză că politicenii au promis de-a lungul timpului că vor rezolva problema apei în zonă, dar că de ani de zile situația a rămas neschimbată.

Imagini cu momentul în care sute de oameni aleargă spre singura fântână din sat au fost filmate de BBC, iar după ce au fost făcute publice, președintele consiliului local din Amravati, al doilea cel mai mare oraș din Maharashtra, a mers în localitate și a promis că în zonă vor fi trimise mai multe cisterne cu apă.

E a adăugat că se va încerca să instaleze o conducă pentru a rezolva problema crizei de apă din localitate.

Sursa:Digi24

Articole care te-ar putea interesa...

LASA UN COMENTARIU!

Parerea ta conteaza!

×

Dă-ne un like pe Facebook