National 

Bătaie până la cuțite în fața unui bar din Mărcești!

Bătaie până la cuțite în fața unui bar din Mărcești!

Trei bărbați și o femeie au ajuns răniți la spital. 

Un bărbat în vârsta de 54 de ani, s-a luat la ceartă cu un tânăr, de 18 ani, pe care l-a atacat cu un briceag.

În conflict au intervenit și un bărbat de 43 de ani și o femeie, în vârsta de 39 de ani, apropriații tânărului de 18 ani. 

“La data de 2 iunie a.c., în jurul orei 20:21, polițiștii din cadrul Secției nr. 2 Poliție Rurală Băleni au fost sesizați cu privire la faptul că este un conflict spontan între mai multe persoane. Polițiștii s-au deplasat la fața locului, unde, din primele verificări efectuate, au constatat că, în fața unui bar din localitatea Mărcești, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, ar fi izbucnit un conflict spontan între patru bărbați.

Ulterior, în conflict, ar mai fi intervenit părinții unuia dintre cei implicați. Patru persoane au fost transportate la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale. În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovirea sau alte violențe, faptă prevăzută de art. 193 din Codul Penal și tulburarea ordinii și liniștii publice, faptă prevăzută de art. 371 din Codul Penal.

Polițiștii efectuează cercetări, urmând să stabilească cu exactitate toate împrejurările producerii evenimentului, în vederea dispunerii măsurilor procedurale prevăzute de lege și pentru prevenirea altor fapte negative”, precizează IPJ Dâmbovița.

Articole care te-ar putea interesa...

LASA UN COMENTARIU!

Parerea ta conteaza!

×

Dă-ne un like pe Facebook