Eveniment 

O fetiţă de 4 ani din Iaşi, ucisă de o şoferiţă fără permis de 28 de ani, la doar câţiva metri de casă. Copila abia îşi serbase aniversarea

O fetiţă de 4 ani din Iaşi, ucisă de o şoferiţă fără permis de 28 de ani, la doar câţiva metri de casă. Copila abia îşi serbase aniversarea

 

Sfârşit dramatic pentru o fetiţă de 4 ani, chiar de Ziua Copilului. Fata abia îşi aniversase ziua de naştere, când a fost lovită în plin, de o şoferiţă fără permis.

 

Copila mai avea doar câţiva metri până să ajungă acasă. Tragedia a avut loc miercuri seara, în satul Sticlăria, din judeţul Iaşi. Micuţa se afla pe drum cu alţi copii, când şoferiţa a intrat cu viteză în ea, potrivit martorilor.

 

Ucisă la doar câţiva metri de casă

„Fetiţa a ieşit din spatele taxiului şi şoferiţa venea de la vale. Şi a zis femeia, după câte am înţeles noi, că a claxonat de 3 ori era la deal şoferiţa şi zicea că i-a ieşit drept în faţă. Şi a buşit-o”, a declarat un martor pentru DAC TV.

 

Medicii sosiţi la faţa locului au încercat în zadar să o resusciteze. După o oră, s-au văzut nevoiţi să îi declare decesul.

 

“Din verificările efectuate de poliţişti, a rezultat faptul că femeia, în vârstă de 28 de ani, nu deţine permis de conducere”, a declarat Ioana Bîlea, purtător de cuvânt IPJ Iași.

 

În cauză a fost deschis un dosar penal.În fața anchetatorilor, femeia a declarat că se grăbea să ajungă acasă la o rudă, care s-ar fi sinucis.

 

Sursa:observatornews.ro

 

Articole care te-ar putea interesa...

LASA UN COMENTARIU!

Parerea ta conteaza!

×

Dă-ne un like pe Facebook