Stiri 

Un leu umblă liber pe străzile din Târgovişte. Autorităţile au emis avertizare prin RO-ALERT: “Nu încercaţi să vă fotografiaţi cu acesta”

Un leu umblă liber pe străzile din Târgovişte. Autorităţile au emis avertizare prin RO-ALERT: “Nu încercaţi să vă fotografiaţi cu acesta”

 

Autorităţile din Târgovişte sunt în stare de alertă după ce un cetăţean a sunat la 112 şi a anunţat că a văzut un leu în cartierul Priseaca.

 

Conform ISU Dâmboviţa, un cetăţean a sunat la 112 şi a anunţat că a văzut un leu în cartierul Priseaca din Târgovişte, în apropierea unei benzinării. “A fost un apel la 112 al unui cetăţean care a spus că a văzut leul. L-am întrebat de mai multe ori pentru a ne asigura că este vorba despre un leu. Nu avem la acest moment vreo informaţie de la Grădina Zoologică că ar fi scăpat de acolo un leu. Mai aveam cunoştinţă de o persoană care deţine un leu, am luat legătura şi spune că leul este în cuşcă”, a precizat purtătorul de cuvânt al ISU Dâmboviţa pentru Agerpres.

 

Avertizare RO-ALERT privind prezenţa unui leu pe străzile din Târgovişte

Conform acestuia, au fost alertaţi

reprezentanţii Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dâmboviţa şi au fost trimişi jandarmi în zona unde a fost văzut leul. De asemenea a fost trimis, preventiv, şi un echipaj SMURD în acea zonă.

 

“A fost semnalată prezenţa unui animal sălbatic (leu) în municipiul Târgovişte, cartier Priseaca, zona staţia Peco Helena! Evitaţi zona, rămâneţi în locuinţe! Păstraţi distanţa faţă de animal şi nu încercaţi să vă fotografiaţi cu acesta”, se arată în mesajul RO-ALERT emis de ISU Dâmboviţa.

 

Sursa:observatornews.ro

Articole care te-ar putea interesa...

LASA UN COMENTARIU!

Parerea ta conteaza!

×

Dă-ne un like pe Facebook