Sport 

Reacția lui Răzvan Lucescu după 10 meciuri fără victorie la PAOK și declanșarea furiei în rândul suporterilor

Reacția lui Răzvan Lucescu după 10 meciuri fără victorie la PAOK și declanșarea furiei în rândul suporterilor

Răzvan Lucescu (53 de ani) nu are parte de mandatul pe care și l-ar fi dorit pe banca celor de la PAOK Salonic, iar ultimele rezultate ale echipei au creat tensiune în jurul clubului condus de antrenorul român.

Antrenorul român a intrat direct în istoria celor de la PAOK, în anul 2019, după ce a adus titlul de campioană în Salonic, la 34 de ani de la ultima performanță de acest fel. În prezent, Lucescu jr. este departe de repetarea acestei mari realizări, iar ultimele rezultate reflectă cel mai bine criza prin care trece echipa la ora actuală.

Reacția lui Răzvan Lucescu după 10 meciuri fără victorie la PAOK și declanșarea furiei în rândul suporterilor

În ultima etapă din campionatul Greciei, PAOK a pierdut derby-ul orașului cu Aris Salonic, scor 0-1, iar formația condusă de Răzvan Lucescu nu a mai simțit gustul victoriei din luna martie.

După meci, suporterii lui PAOK le-au cerut socoteală jucătorilor, dar și antrenorului român, iar Lucescu jr. a mers în mijlocul mulțimii, unde a intrat în dialog cu fanii revoltați. La finalul partidei, tehnicianul a recunoscut că dezamăgirea este una mare, însă a făcut un apel la unitate în aceste momente grele.

“Evident, toți suntem dezamăgiți, suntem sub presiunea acestor rezultate. Înțeleg furia suporterilor, le înțeleg reacțiile, dar trebuie să fim împreună și să nu uităm ce am realizat în tot sezonul.

Această serie de rezultate ne afectează. Ne lipsesc jucători importanți, care ar putea face diferența în aceste meciuri. Nu-i ușor să joci fără jumătate de echipă. Într-o perioadă atât de încărcată, poți să cazi și atunci îți pierzi încrederea, îți pierzi răbdarea. Dar împreună vom reuși să depășim această situație grea“, a declarat Răzvan Lucescu, după meci.

PAOK Salonic a fost eliminată din sferturile de finală ale UEFA Conference League de către Olympique Marseille, iar în campionat se află pe locul 2, la 19 puncte în spatele liderului Olympiakos, cu două etape înainte de finalul sezonului.

Singura speranță a elevilor lui Răzvan Lucescu a rămas Cupa Greciei, acolo unde PAOK va juca pe 21 mai contra lui Olympiakos.

sursa: DigiSport

Articole care te-ar putea interesa...

LASA UN COMENTARIU!

Parerea ta conteaza!

×

Dă-ne un like pe Facebook