Stiri 

Misterul bărbatului găsit carbonizat în Măgurele. Ce piste au anchetatorii

Misterul bărbatului găsit carbonizat în Măgurele. Ce piste au anchetatorii

masina, carbonizat, magurele

Procurorii din Ilfov sunt tot mai aproape să rezolve misterul bărbatului găsit sâmbătă, carbonizat în portbagajul unei mașini, la marginea orașului Măgurele.

Surse apropiate anchetei spun că autoturismul ar fi fost închiriat din Italia cel mai probabil de victimă, cetățean italian. În plus, a apărut și ipoteza unei crime pasionale.

Identificarea mașinii nu a fost deloc ușoară, întrucât criminalul a avut grijă să scoată plăcuțele de înmatriculare. Așa că polițiștii criminaliști au căutat seria șasiului și așa au ajuns în Italia.

Cercetările au scos apoi la iveală că este vorba despre un autoturism închiriat de la o companie din Italia. Acum anchetatorii, cu ajutorul polițiștilor din Italia, încearcă să identifice persoana care a închiriat mașina, iar aici se ia în calcul varianta că este aceeași persoană cu victima găsită carbonizată.

Mai mult, anchetatorii ar avea motive să creadă că italianul avea în România o iubită și asta ar aduce în anchetă o pistă nouă, aceea a unei crime pasionale.

Pe de altă parte, expertiza medicilor legiști le va spune și cum a fost ucis cetățeanul italian și mai ales ce ar putea fi arma crimei.

La prima vedere, rămășițele carbonizate, prezentau urme de violență. Locul unde a fost incendiată mașina, un câmp cu rapiță din Măgurele, este si acum păzit de polițiști tocmai pentru că anchetatorii s-ar putea reîntoarce să cerceteze din nou câmpul infracțional.

Sursă:ProTv

Articole care te-ar putea interesa...

LASA UN COMENTARIU!

Parerea ta conteaza!

×

Dă-ne un like pe Facebook