Meteo 

Vremea astăzi, 6 mai 2022. Vreme frumoasă în cea mai mare parte a ţării. Norii se adună după-amiaza şi seara

Vremea astăzi, 6 mai 2022. Vreme frumoasă în cea mai mare parte a ţării. Norii se adună după-amiaza şi seara

Prognoza meteo pe 10 zile. Vremea se schimbă radical. Anunțul ANM - IMPACT

 Vineri vom avea vreme frumoasă în cea mai mare parte a ţării. Norii se adună după-amiaza şi seara şi vor aduce câteva reprize de ploaie la deal, la munte, poate şi prin nord-vest şi centru.

Maximele pornesc de la 14…15 grade la malul mării şi vor ajunge până la 26…27 de grade în Banat.

Vremea în fiecare regiune

În Dobrogea şi cu Bărăganul gãsim atmosferã însorită, un vânt mai insistent şi temperaturi mai ridicate decât joi. În Bărăgan se ating valori de 21 de grade, dar pe litoral va fi mai răcoare şi se vor înregistra 15 grade.

Mai sus, în Moldova sudică şi în nordul Munteniei, vremea continuă să se încălzească. Cerul va fi curat pe tot parcursul zilei şi după prânz se vor înregistra cel mult 22 de grade.

În nordul Moldovei şi în Bucovina se anunţă o zi foarte frumoasă: soare, câţiva nori de vreme bună şi temperaturi cu 2…3 grade peste cele de ieri.

În nordul Transilvaniei şi în Maramureş, găsim vreme bună în ansamblu. Doar în zonele de deal şi de munte, se mai adună norii şi mai vin câteva averse pe suprafeţe restrânse.

Se încălzeşte şi în ţinuturile vestice. Temperaturile, mai ridicate decât în celelalte regiuni, ajung pe la 26-27 de grade în Banat. Atmosfera va fi însorită; totuşi în zonele mai înalte apar înnorări şi averse cu fenomene electrice.

În Transilvania, vor fi înnorări şi averse care pot fi torenţiale, la deal şi la munte şi izolat în rest. Vântul va creşte în intensitate pe timpul ploilor şi s-ar putea să cadă grindină. Temperaturile mai cresc puţin şi ajung până la 24 de grade în vestul provinciei.

Sud-vestul ţării are parte de o zi însorită, însă vântul va avea unele intensificări. Tendinţa de încălzire se păstrează şi aici, iar maximele urcă până la 25 de grade în vestul Olteniei.

Se mai încălzeşte şi în ţinuturile sudice, cerul se păstrează curat toată ziua şi la amiază se ating 23 de grade în Lunca Dunării.

Vremea în Bucureşti

În Bucureşti vineri NU prea zărim norii. Vântul se menţine activ şi maximă ajunge pe la 23 de grade. La noapte cerul rămâne senin şi se răceşte uşor. Se ating 7 grade în centrul oraşului însă la periferie vor fi 4 grade.

Vremea la Munte

La munte, se mai încălzeşte puţin. O să avem soare, vreme bună, dar şi câteva averse după-amiază şi seară. Vor fi şi ploi torenţiale şi căderi de grindină, dar în cea mai mare parte a zilei va domina timpul frumos. Vântul va sufla mai tare în zona montană înaltă.

Sursă:ProTv

Articole care te-ar putea interesa...

LASA UN COMENTARIU!

Parerea ta conteaza!

×

Dă-ne un like pe Facebook