Extern 

Katia şi-a pierdut iubitul, la 15 zile după ce s-a înrolat în armată, în Ucraina: „Bogdan avea 19 ani. Iubea viaţa şi o trăia cu pasiune”

Katia şi-a pierdut iubitul, la 15 zile după ce s-a înrolat în armată, în Ucraina: „Bogdan avea 19 ani. Iubea viaţa şi o trăia cu pasiune”

Avea o grămadă de vise, un iubit şi un viitor în faţă, dar războiul i le-a răpit pe toate. Studentă la teatru în Odessa, Katia a lăsat totul şi s-a refugiat în România, încă de la început. A venit singură pentru că nu a reuşit să îşi convingă mama şi nici sora de 10 ani să o urmeze.

La doar 15 zile după ce Bogdan, jumătatea sa, s-a înrolat în armată, acesta şi-a pierdut viaţa. Avea doar 19 ani şi era de un optimism uriaş. Îşi trăia şi iubea viaţa cu pasiune. Dar acum totul este la trecut. De cealaltă parte, Katia a trebuit să o ia de la început.

A luat-o de la capăt la Iaşi

Ajunsă în Iaşi, fata şi-a găsit de lucru ca şi chelneriţă. Învaţă româna singură şi visează că poate într-o zi actoria nu va mai rămâne doar un hobby.

Pare fragilă, dar e puternică. Dar vocea îi tremură şi îşi înghite plânsul când povesteşte despre prietenul ei: “Bogdan avea 19 ani. Voia şi aventură… Era optimist. Eu am mai avut perioade când eram tristă, când mă gândeam să mă sinucid. Dar el iubea viaţa şi o trăia cu pasiune. S-a înrolat în armată imediat după începerea războiului. 15 zile mai târziu, a murit”, a povestit Katia pentru ziaruldeiasi.ro.

sursă: Observatornews

Articole care te-ar putea interesa...

LASA UN COMENTARIU!

Parerea ta conteaza!

×

Dă-ne un like pe Facebook