Extern 

“21 de trandafiri”, cea mai diabolică metodă de tortură a prizonierilor ucraineni. Discuţie sinistră între un soldat rus şi mama sa: “Hai să-i facem aşa şi lu’ tata”

“21 de trandafiri”, cea mai diabolică metodă de tortură a prizonierilor ucraineni. Discuţie sinistră între un soldat rus şi mama sa: “Hai să-i facem aşa şi lu’ tata”

Direcţia Principală de Informaţii a Ministerului Apărării din Ucraina susţine că a interceptat o nouă convorbire între un militar rus şi familia de acasă. Conversaţia a fost făcută publică pe conturile de Facebook şi YouTube ale instituţiei.

În discuţia cu mama sa militarul, identificat ca fiind Constantin Solovyov (20 de ani), povesteşte cu lux de amănunte cum decurge un “interogatoriu” cu prizonerii ucraineni. Aceştia sunt torturaţi printr-o metodă denumită “21 de trandafiri”. De acest lucru se ocupă ofiţerii FSB, dar şi militarii ruşi se implică. Până ajung ofiţerii din serviciul de informaţii sau comandanţii lor din armată, soldaţii ruşi îi bat pe prizoneri pentru a-i “pregăti” pentru interogatoriu.

Constantin Solovyov, care potrivit armatei ucrainene ar face parte din trupele ruse din Harkov, mai spune că deja nu-l mai interesează ce se întâmplă în Ucraina şi că s-a detaşat emoţional. “Conștiința a încetat să mai roadă după ce numărul victimelor a trecut de 20”, spune soldatul. Acesta continuă discuţia într-un mod cât se poate de sinistru şi de bolnav şi-i spune mamei sale că atunci când se întoarce acasă vrea să-şi tortureze tatăl folosind ce a învăţat în armată. “Așa că să-i facem și lui tata, 21 de trandafiri. Da? Să începem cu tata, iar dacă nu înțelege, îi mai facem cinci. Păi, ce, zice că oricum nu va avea de lucru. Prin urmare, el nu are nevoie de mâini”, mai spune rusul.

sursă: observatornews

Articole care te-ar putea interesa...

LASA UN COMENTARIU!

Parerea ta conteaza!

×

Dă-ne un like pe Facebook