Eveniment 

Un tramvai a spulberat patru mașini, în Capitală. De ce nu a oprit vatmanul

Un tramvai a spulberat patru mașini, în Capitală. De ce nu a oprit vatmanul

Un neobișnuit accident de circulație provocat în Capitală de un tramvai este investigat deopotrivă de Brigada Poliției Rutiere și de Societatea de Transport București.

Imaginile surprinse de o cameră de supraveghere montată chiar în tramvai arată cât de aproape au fost de tragedie doi șoferi nevinovați.

Teribilul accident a avut loc duminică pe 1 mai, undeva în jurul orei 14, când tramvaiul ce circula pe linia 25. A ajuns în zona Bulevardului Timișoara, la intersecția cu Valea Oltului și, exact în momentul în care ar fi trebuit să oprească în stație pentru a prelua anumiți călători, și-a continuat în mare viteză drumul, surprinzând în intersecție mai multe mașini.

Pe două dintre ele de altfel le-a și tamponat în mod violent, o a treia se vede în imaginile surprinse de imaginile de supraveghere. Reușește să scape în ultimul moment, iar acela a fost momentul în care tramvaiul a oprit și din momentul acela a început toată această investigație.

Din fericire, în urma acestui accident nu a fost rănită nicio persoană, nici ocupanții celor două mașini tamponate de tramvai, cu atât mai puțin călătorii care se aflau în mijlocul de transport în comun.

Polițiștii spun că accidentul s-a produs din cauză că vatmanul nu a fost atent, având în vedere că tramvaiul se apropia în zona respectivă de o stație în care se aflau călători, ceea ce îl făcea să fie suficient de vigilent.

Se așteaptă un punct de vedere de la STB, iar apoi cei de la Brigada Poliției Rutiere vor lua și măsurile legale ce se impun. Cel mai probabil, îl vor sancționa pe vatman, însă în ipoteza în care lucrurile se dovedesc mult mai grave, pot să deschidă chiar și un dosar penal.

Articole care te-ar putea interesa...

LASA UN COMENTARIU!

Parerea ta conteaza!

×

Dă-ne un like pe Facebook