Eveniment 

Copil de 3 ani din Braşov, violat în mod repetat de propria mamă, timp de doi ani. Tatăl filma ororile

Copil de 3 ani din Braşov, violat în mod repetat de propria mamă, timp de doi ani. Tatăl filma ororile

băiețel care plange si se apără cu mâinile

Doi brașoveni, soţ şi soţie, au fost arestaţi preventiv, sub acuzaţia că şi-ar fi violat în mod repetat copilul în vârstă de doar 3 ani, încă de când cel mic avea un an.

Cei doi au devenit părinţi în urmă cu trei ani, iar după ce băieţelul lor a împlinit vârsta de un an, părinţii au început să abuzeze sexual de el. Mama era cea care abuza copilul, în timp ce tatăl filma totul, cu telefonul mobil.

Ororile s-au întâmplat pe parcursul la doi ani, însă povestea a ajuns în atenţia Poliţiei după ce tatăl, care voia să divorţeze de femeie, a mers la poliție și a arătat imaginile cu scenele sexuale dintre mamă și copil.

Bărbatul voia să-și compromită soția, dar procurorii au cerut arestarea amândurora, considerându-i la fel de vinovaţi.

Direcţia pentru Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului (DGASPC) Braşov a cerut decăderea lor din drepturile părinteşti, iar micuţul a ajuns în plasament la un asistent maternal profesionist.

Psihologii vorbesc despre deviaţii psihice şi comportamente sexuale aberante în cazul ambilor părinţi.

„Nu putem vorbi despre o plăcere fiziologică, vorbim despre o plăcere bolnavă în care părintele închide în mintea lui satisfacţii sexuale într-o intimitate deplină. Ei se şi filmau. Aici deja discutăm despre imaginaţie, creativitate, fetish-urile care pot apărea şi probabil vorbim despre deviaţie psihică aici”, spune psihologul Gabriel Bibire.

Cât despre copil, specialiştii cred că doar vârsta fragedă l-a protejat de o eventuală dezvoltare deviantă în viitor.

Sursa:Digi24

Articole care te-ar putea interesa...

LASA UN COMENTARIU!

Parerea ta conteaza!

×

Dă-ne un like pe Facebook