National 

PREGĂTIREA PROFESIONALĂ CONTINUĂ A POLIȚIȘTILOR, O CONDIȚIE ESENȚIALĂ PENTRU MISIUNI ÎN SIGURANȚĂ

PREGĂTIREA PROFESIONALĂ CONTINUĂ A POLIȚIȘTILOR, O CONDIȚIE ESENȚIALĂ PENTRU MISIUNI ÎN SIGURANȚĂ

La nivelul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș, prin Serviciul Pregătire Profesională, structură de specialitate ce asigură pregătirea profesională a polițiștilor argeșeni, se efectuează instruiri ce au ca principal scop pregătirea de intervenție a personalului instituției pe cele patru componente, respectiv sport și autoapărare, tragerea cu armamentul din dotare, tactică polițienească și conducerea defensivă și în regim prioritar al autospecialelor din dotare.

Serviciul Pregătire Profesională asigură organizarea, planificarea și buna desfășurare a activităților care vizează procesul de pregătire practică, formare profesională și evaluare a performanțelor polițiștilor argeșeni.

Astfel, în baza unui program bine organizat și planificat, polițiștii Serviciului  Pregătire Profesională organizează instruiri, pentru dezvoltarea și menținerea deprinderilor practice de bază ale personalului operativ, care își desfășoară activitatea, în special, în segmentul stradal, în structurile de ordine publică poliție rutieră și investigații criminale.

Activitățile de instruire sunt organizate săptămânal și vizează pregătirea unui număr între  minim 15 și maxim de 30 de polițiști.

Până în prezent, au fost instruiți, în cadrul programului, atât în domeniul pregătirii fizice, tragerii cu armamentul din dotare, tactică polițienească, cât și conducerea defensivă (teoretic), aproximativ 500 de polițiști argeșeni.

Ne dorim promptitudine, profesionalism și siguranță în executarea misiunilor încredințate, astfel încât pregătirea profesională și fizică a polițiștilor argeșeni au caracter continuu, fiind o preocupare individuală și colectivă a tuturor polițiștilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Argeș.

BIROUL DE PRESĂ IPJ ARGEȘ

Articole care te-ar putea interesa...

LASA UN COMENTARIU!

Parerea ta conteaza!

×

Dă-ne un like pe Facebook