Eveniment 

Patru bărbaţi, salvaţi de la înec de poliţiştii de frontieră din Ialomiţa. Barca pe care se aflau s-a răsturnat, pe Braţul Borcea

Patru bărbaţi, salvaţi de la înec de poliţiştii de frontieră din Ialomiţa. Barca pe care se aflau s-a răsturnat, pe Braţul Borcea

 

Patru bărbaţi aflaţi în pericol de înec, pe Braţul Borcea, după ce ambarcaţiunea în care se aflau s-a răsturnat, au fost salvaţi de poliţiştii de frontieră ialomiţeni.

”În data de 30.04.2022, în jurul orei 23.00, poliţiştii de frontieră din cadrul Serviciului Teritorial al Poliţei de Frontieră Călăraşi – Biroului Operaţional Naval, au fost sesizaţi de către un operator al Sistemului Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112, despre faptul că, pe Braţul Borcea, în zona km. fluvial 42,5, mai multe persoane se aflau în pericol de înec”, a transmis, duminică, Poliţia de Frontieră.

Cei 4 ieşiseră să petreacă sărbătoarea de 1 Mai în natură

Sursa citată a precizat că poliţiştii de frontieră s-au deplasat în zonă cu o ambarcaţiune rapidă, intervenind pentru scoaterea din apă şi aducerea celor patru persoane de sex masculin, împreună cu ambarcaţiunea, către mal, unde erau aşteptaţi de un echipaj SMURD, potrivit news.ro.

Bărbaţii, cu vârste cuprinse între 27 şi 66 de ani, domiciliaţi pe raza judeţului Ialomiţa, făceau parte dintr-un grup de prieteni împreună cu care ieşiseră să petreacă sărbătoarea de 1 Mai în natură, pe malul braţului Borcea. Aceştia au fost evaluaţi medical de către echipajul SMURD.

 

Sursa: observatornews.ro

Articole care te-ar putea interesa...

LASA UN COMENTARIU!

Parerea ta conteaza!

×

Dă-ne un like pe Facebook