Eveniment 

Patru tineri puși pe scandal au trecut de la amenințări la fapte, într-un local din Vlăsineşti. Bătăușii au fost reținuți

Patru tineri puși pe scandal au trecut de la amenințări la fapte, într-un local din Vlăsineşti. Bătăușii au fost reținuți.

Paștele nu a trecut lipsit de scandaluri. Patru tineri au fost reţinuţi de poliţiştii din Vlăsineşti, Botoşani după ce au fost protagoniștii unei scene neplăcute. Aceștia au amenințat persoanele dintr-un local cu arme albe, iar apoi s-a lăsat cu bătaie.

Inspectoratul de Poliţie al judeţului Botoşani a transmis, marţi, că patru bărbaţi au fost reţinuţi de poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală nr. 9, Vlăsineşti, pentru ameninţare, lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Patru tineri au făcut scandal într-un local din Botoșani

“Din cercetări, a reieşit faptul că la data de 24 aprilie 2022, patru tineri, cu vârstele cuprinse între 37 şi 20 de ani, din comuna Avrămeni, în timp ce se aflau intr-un local public din aceeaşi localitate, având asupra lor arme albe, au ameninţat persoanele din interior cu acte de violenţă. În acelaşi context şi-au aplicat lovituri reciproc, provocându-şi leziuni şi tulburând ordinea şi liniştea publică”, se arată în comunicatul citat de news.ro.

Bătăușii au fost reținuți

Cei patru tineri au fost duşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Botoşani. Poliţiştii continuă cercetările pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs evenimentul.

Sursa:observatornews.ro

 

 

 

Articole care te-ar putea interesa...

LASA UN COMENTARIU!

Parerea ta conteaza!

×

Dă-ne un like pe Facebook