Eveniment Stiri 

Cât îi costă pe aleși masa de Paşte. În ciuda scumpirilor, parlamentarii spun că nu cheltuie mulți bani pe bucatele tradiționale

Cât îi costă pe aleși masa de Paşte. În ciuda scumpirilor, parlamentarii spun că nu cheltuie mulți bani pe bucatele tradiționale

În ciuda scumpirilor la alimente, parlamentarii nu cheltuie prea mulţi bani pentru masa de Paşte, deşi, recunosc că nu lipseşte nimic din bucatele tradiţionale. Dacă românii sunt dispuşi să cheltuie şi 500 de euro pentru ca friptura de miel, pasca sau cozonacul să nu lipsească de pe masă, aleşii au noroc cu rudele de la ţară, de unde primesc miel sau alte produse tradiţionale.

Bugetul pentru masa de Paşte este mai mare anul acesta cu 30-40% faţă de anul trecut.

Cei care nu au rude la ţară şi vor ca de pe masa de sărbători să nu lipsească friptura de miel, pasca sau cozonacul ajung să scotă din buzunar câteva mii de lei.

Nici de pe masa parlamentarilor nu lipsesc preparatele tradiţionale.

Marius Budăi, ministrul Muncii: În primul si in primul rand sarmalele. Astea sunt principalele la noi. Nu sunt un iubitor neaparat al ciorbei de miel, dar drobul da.

Gabriel Avramescu, deputat PNLObligatoriu cozonacul, ouale rosii si drobul.

Oana Murariu, deputat USR: De la masa de Paște nu lipsesc ouale, cozonacul pasca si in rest fiecare ce isi doreste.

Pentru parlamentari, masa de Paşte costă doar câteva lei

Scumpirile la alimente sunt resimţite şi de aleşi, care spun că pentru masa de Paşte nu cheltuie mai mult de câteva sute de lei.

Gabriel Avramescu, deputat PNLBugetul este mai mare pentru ca am vazut cu totii ca litrul de ulei a trecut de 10 lei, am vazut ca faina s a scumpit si ea. Pentru noi pentru 4-5 persoane bugetul este de 4-500 de lei.

Articole care te-ar putea interesa...

LASA UN COMENTARIU!

Parerea ta conteaza!

×

Dă-ne un like pe Facebook