Eveniment 

1 Mai, în tradiționala coadă pe autostradă. Drumul spre litoral, îngreunat de lucrările la Podul de la Fetești

1 Mai, în tradiționala coadă pe autostradă. Drumul spre litoral, îngreunat de lucrările la Podul de la Fetești

Românii care pleacă la mare de Paşte sau de 1 Mai vor sărbători “tradiţional” în coloană pe autostradă. Şi asta pentru că la podul de la Feteşti încă se mai lucrează deşi ar fi trebuit să fie gata. O echipă Observator a mers astăzi pe şantier.

Drumul spre mare este cu restricţii din cauza lucrărilor la Podul de la Feteşti, deşi reabilitarea ar fi trebuit terminată deja.

Sorin Grindeanu: Trebuia să fie restricţia până în Paşti. Din ce mi-au spus, o să mai dureze probabil şi pe parcursul lunii mai, o săptămână, două.

Andreea Filip, reporter Observator: Turiștii care vor veni de Paște și 1 Mai la mare vor găsi restricții pe Autostrada Soarelui în dreptul podului de la Fetești, de la stația de taxare, evident, trebuie să reducă viteză și să circule pe o singură bandă.

Ar fi vorba despre probleme mai vechi la structura podului. Cel puţin, aşa justifică şefii de la infrastructură, întârzierile.

 

Răzvan Sdroniș: Aici a fost betonul într-o stare foarte proastă. Am refăcut placa, clasa betonului era mai slabă decât era în proiectul inițial.

 

Reporter: Când v-ați dat seama că sunt probleme grave care nu pot fi amânate?

 

Răzvan Sdroniș: Imediat după ce am decopertat asfaltul.

 

Nimeni nu ştie exact se vor încheia lucrările. Podul peste braţul Borcea are o lungime de aproape un kilometru, cu şosea şi cale ferată. La fel şi cel de la Cernavodă, la care s-a lucrat până acum.

Andreea Filip, reporter Observator: Podul de la Cernavodă a fost deschis astăzi, cu o mai devreme față de dată anunțată inițial și cu promisiunea că lucrările au fost făcute cu simț de răspundere astfel încât nu vor mai afecta debutul sezonului estival.

De 1 Mai, pe litoral, sunt aşteptaţi aproximativ 30 de mii de turişti. În anii trecuţi, din cauza lucrărilor de pe autostrada soarelui, cozile de maşini s-au întins pe kilometri.

Sursa: observatornews.ro

Articole care te-ar putea interesa...

LASA UN COMENTARIU!

Parerea ta conteaza!

×

Dă-ne un like pe Facebook