Eveniment 

Un copil de trei ani a căzut de la etajul doi al unui apartament din Băneasa. În ce stare se află acesta

Un copil de trei ani a căzut de la etajul doi al unui apartament din Băneasa. În ce stare se află acesta\

 

Un copil de trei ani din cartierul Băneasa din București a ajuns la spital, după ce a căzut de la geamul apartamentului, situat la etajul 2.

Medicii spun că băiețelul este în stare stabilă și cu siguranță a avut parte de noroc, de vreme ce căzătura a fost de la aproape zece metri înălțime.

Cu puțin înainte de ora 13, la 112, a fost dat un apel prin care se anunța că un copil de doar trei ani a căzut de la etajul doi. Norocul micuțului a fost că, în momentul în care a căzut, practic, toată această cădere a fost atenuată de o bucată de beton care iese din bloc. Copilul, în acest fel, spun specialiștii, a avut noroc și nu și-a pierdut viața. Are răni la nivelul toracelui și membrelor, iar imediat la fața locului a sosit un echipaj SMURD, care l-a preluat și l-a dus la Spitalul Grigore Alexandrescu. Starea lui este una stabilă.

Micuțul s-ar fi jucat cu fratele său de șapte ani atunci când s-a întâmplat teribilul accident. Mama lui se afla în altă cameră, îl adormea pe fratele celor doi. Și tatăl era acasă. A fost un moment de neglijență al amândurora, neglijență care a dus la un accident care putea să aibă un final dramatic.

Polițiștii fac cercetări, iar pentru moment, nu s-a stabilit încadrarea.

Sursa:stirileprotv.ro

Articole care te-ar putea interesa...

LASA UN COMENTARIU!

Parerea ta conteaza!

×

Dă-ne un like pe Facebook